CD-etiketter og omslag

Lav dine egne etiketter og omslag til dine CD'er

CD-etiketter og omslag giver dine brændte CD’er et professionelt udseende, og giver dig samtidig et hurtigt overblik over data, billeder, musik osv. FullFace etiketterne dækker helt ind til hullet på CD skiven, og giver dermed mere plads til tekst og billeder. Classic Size CD etiketter dækker hele overfladen af CD'en på nær den midterste gennemsigtige del af CD'en. Et matchende printet cover fuldender det professionelle look på dine CD'ere. Design og print nemt og gratis med Avery Design & Print.

Læs mere
Avery etiketter og omslag til CD

Orden på CD hylden

Giv CD'erne et professionelt udseende

Bruger du CD'er til at arkiverer billeder og fotos, sikkerhedskopiere musik, eller organisere dokumenter?

Med en printet CD etiket bliver det nemt og simpelt at se på hvilken CD der er gemt hvilke billeder og dokumenter. Det er en nem og enkel måde at giver dine brændte CD’er et professionelt udseende og få organiseret dine data.

Du behøver ikke investere i en masse udstyr, etiketterne kan nemlig printes på din printer. De fås i varianter der er optimeret til enten laserprinter eller inkjetprinter.

FullFace etiketterne dækker helt ind til hullet på CD skiven, og giver dermed mere plads til tekst og billeder, mens ClassicSize CD etiketterne giver dine CD’er et mere klassisk udseende.

Matchende CD-omslag kan let designes og printes særskilt. Etiketterne er optimeret til brug på CD'er, skal du bruge dem til DVD'er henviser vi til Avery DVD-etiketter der er optimeret til brug på DVD'er.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!