Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Etiketshoppen ejes af aktieselskabet

CCL Label A/S
Tjærebyvej 90
8930 Randers NØ
CVR-nr. 15512415

Aktieselskabet CCL Label A/S tegnes af bestyrelsens formand sammen med en direktør eller af den samlede bestyrelse.

Etiketshoppen drives af og har forretningssted på adressen:

Avery Nordic
Valdemarshaab 11, 1. sal
4600 Køge
SE-Nummer 33488580

Ved spørgsmål, indsigelser eller lignende kan Avery Nordic kontaktes på telefonnr.: 70 10 18 00 på alle hverdage mellem 8:30-15:00 eller e-mailadresse: [email protected].

Emails besvares indenfor 24 timer på hverdage.

 

Betaling

Når du handler på etiketshoppen, kan du betale dit køb med disse betalingskort:

Dankort
Visakort
Mastercard
Maestro-card
JCB  

Der opkræves ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Du kan også betale med MobilePay.

Erhvervskunder med CVR-nummer kan også betale via faktura. Faktura sendes når ordren er behandlet. Betalingsfristen er 14 dage efter varerne er afsendt. Ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Danske kommuner, regioner og øvrige offentlige institutioner kan også faktureres via deres EAN-nummer.

 

Levering

Kun handlende, som har en dansk leveringsadresse, hvortil varekøbet kan leveres til, kan handle på etiketshoppen. Private virksomheder, offentlige virksomheder og institutioner samt private kunder kan handle i etiketshoppen. Men kun kunder med CVR-nummer kan købe pr. faktura med 14 dages kredittid.

Ethvert varekøb udbringes med kurerfirmaet UPS, United Parcel Service. Hjemhørende i Danmark på adressen Naverland 7–9, 2600 Glostrup. CVR-nr. 14 55 38 00, Momsnummer DK 14553800.  

Alle forsendelser tildeles et unik trackingnummer, således at forsendelsen kan følges og spores. Trackingnummeret vil blive oplyst i bestillingsforløbet.    
Handlende tilbydes 2 leveringsmuligheder, der vælges i bestillingsforløbet på etiketshoppen:

  • UPS Standard Levering. Levering indenfor 3-5 hverdage. Pris 49,00 kr. inkl. moms
  • UPS Ekspress Levering. Levering indenfor 1-2 hverdage. Pris 195,00 kr. inkl. moms

Der tilbyder fri fragt ved køb for minimum 500,00 kr., ellers er fragtprisen 49,00 kr. pr. forsendelse. Vælges UPS Ekspress levering vil leveringen altid koste 195,00 kr., uanset varekøbets værdi.  

Ved bestillinger på mere end 10.000 ark beregnes dog en leveringstid på ca. 10-12 hverdage.

Bestillinger modtaget inden kl 11.00 ekspederes på den pågældende hverdag. Bestillinger modtaget efter kl. 11.00 ekspederes først den efterfølgende hverdag.

 

Fortrydelsesret

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret på køb på etiketshoppen.  
Private kunder har, jf. forbrugeraftaleloven, 14 dages fortrydelsesret på køb på etiketshoppen.
For private kunder gælder, at fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din bestilling og har den i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give Avery Nordic meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte Avery Nordics kundeservice på tlf.nr. 70 10 18 00, sende en mail til [email protected] eller ved at udfylde og indsende standardfortrydelsesformularen.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering af fortrudt køb (gælder kun private kunder)

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering afhænger af pakkens vægt og forsendelsesmetode.

Varens stand, når du sender den retur (gælder kun private kunder)
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Varen skal returneres i hel, salgsbar emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet (gælder kun private kunder)
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer dog ikke fragten.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Vi refunderer dog ikke leveringsomkostningerne. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Avery Nordic, Att.: Kundeservice, Valdemarshaab 11, 1. sal, 4600 Køge

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler vil finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af eller opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ved erhvervskøb har du 12 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af eller opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Både for forbrugerkøb samt erhvervskøb gælder, at du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger, dvs. varerne returneres til Avery Nordic med en standardlevering hos et selvvalgt fragtfirma. Ekspres-leveringer refunderes ikke, medmindre der foreligger en forudgående aftale med Avery Nordic derom. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale fragtomkostningerne.

Ønsker du at reklamere, bedes du kontakte os på tlf.nr. 70 10 18 00 eller sende en mail til [email protected]

Varen sendes til:
Avery Nordic, Att.: Kundeservice, Valdemarshaab 11, 1. sal, 4600 Køge

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt og medsende eventuelle printede ark eller fysiske enheder.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger for at vi kan ekspedere din ordre og sende den dig.
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

For erhvervskunder kræves også firmanavn og CVR-nr ved ønske om betaling via faktura.

For kommuner, regioner og offentlige institutioner tillige EAN-nummer ved ønske om efakturering.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varekøbet til dig. Vi videregiver oplysninger til kurerfirmaet UPS, United Parcel Service. Hjemhørende i Danmark på adressen Naverland 7–9, 2600 Glostrup. CVR-nr. 14 55 38 00, Momsnummer DK 14553800 jf. punkt Levering.

Personoplysningerne registreres hos CCL Label A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.avery.dk er CCL Label A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Det er vigtigt for os at sikre og behandle dine oplysninger i overensstemmelse med gældende regler. Hvis du ønsker, kan du læse vores opdateret politik for behandling af personoplysninger her, som er udformet i overensstemmelse med Art. 13 GDPR General Data Protection Regulation

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Avery Nordics kundeservice på tlf. 70 10 18 00 eller på mail-adresse: [email protected].

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Download handelsetingelserne som PDF

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 23.04.2020 (AMR)