Løsninger til hyldepræsentation

De fleste købsbeslutninger foretages ved hylden

Skab bedre overblik og flere impulskøb ved hjælp af informative, pæne og indbydende varehylder. En pæn og ensartet præsentation signalerer kompetence, kvalitet og styr på tingene til kunderne og vil formentlig bane vejen for mersalg. Desuden associerer kunden hyldepræsentationens høje kvalitet med produkterne og indkøbsoplevelsen.

Disse løsninger gør det samtidig muligt at fylde varer på hylderne hurtigere ved at forenkle arbejdet for dine medarbejdere.

METO Shelf-Management Communication

METO har flere løsninger, der kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige hyldeoptimering. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer til lige præcis dit salgssted eller din butik.

Kontakt os
METO products - Elektronisk hyldemærkning

Elektronisk hyldemærkning

Fastgørelsesløsninger til elektroniske hyldemærkningssystemer

Planlægger du at indføre elektronisk prismærkning i dine forretninger, detailbutikker eller salgssteder? METO arbejder tæt sammen med forhandlere af elektroniske hyldemærkningssystemer. METO leverer fastgørelsesløsninger og tilbehør til disse elektroniske hyldemærkningssystemer. Det betyder, at METO kan levere det rigtige tilbehør til fastgørelse af elektroniske prissystemer fra ses imagotag, Solum, PRICER og findbox overalt i dit salgsområde. Takket være adaptere kan du fortsætte med at bruge dit eksisterende tilbehør til fastgørelse sammen med METOs priskassetter og -displays.

Kontakt os – vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer til lige præcis dit salgssted eller din butik

METO Shelf-Management Communication

Hyldeoptimering

Holder dine hylder pæne og ryddelige

METO tilbyder hyldepræsentationsløsninger, som sikrer, at der bliver truffet en købsbeslutning lige dér ved hylden.

METOs hyldeoptimeringssystemer tilbyder fremragende løsninger på en bred vifte af udfordringer i forbindelse med butikshylder. Vores sortiment indeholder manuelle og automatiske fremføringssystemer, hyldeinddelere, fastgørelsesprofiler, hyldekanter, hyldestoppere og lignende produkter.

Sammen med METOs brede udvalg af løsninger til butiksindretning vil disse produkter forvandle indkøbsturen til en oplevelse for de handlende. Det er samtidig en effektiv metode til at opfylde målet om at undgå tomme hylder og nedbringe den tid, kunderne bruger på at lede efter det, de gerne vil købe.

Som led i vores strategiske alliance med INSTORE MARKETING tilbyder vi hyldeoptimeringssystemerne "METO Powered by INSTORE". INSTORE MARKETING, som er en del af plastkoncernen ORNAMIN, der har hjemsted i den tyske by Minden, er Tysklands førende leverandør af vareudstillings- og præsentationssystemer til detailbranchen.

INSTORE MARKETING er ansvarlig for produktionen af disse produkter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig to kvalitetssystemer, der er "fremstillet i Tyskland" (hyldeinddelere, fremføringssystemer og tilbehør hertil): Optisell 1 (OS1) og Optisell 2 (OS2).

Kontakt os – vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer til lige præcis dit salgssted eller din butik

Avery kundeservice

Kontakt os hvis du har spørgsmål til METO's produkter, til salg, service eller support.

Salg & support
METO skræddersyede løsninger

Ud over standardløsningerne producerer vi også specialprodukter, der er tilpasset dine specifikke ønsker.

Få mere info her