Etiketter til CD'er og DVD'er

Hold styr på indholdet på dine medier

Kender du det med at lede forgæves i stakken med brændte CD'er og DVD'er efter den sidste backup, billederne fra sommerferien eller den vigtige kundepræsentation? Med Avery's produkter til CD'er og DVD'er er det nemt at giver dine brændte medier et professionelt udseende og giver dig et hurtigt overblik over data, billeder, musik osv. Og det hele designe og printes nemt med vores gratis design software Avery Design & Print.

Er du interesseret i flere produkter til kontoret? Se her!
Avery etiketter og omslag til CD

Lav dine egne etiketter og omslag til dine CD'er

Avery etiketter og omslag til CD og DVD

Orden på hylden og i skuffen

CD'er og DVD'er med professionelt udseende

Har du brændt de gamle feriebilleder og videoer fra da børnene fra små ned på CD'er og DVD'er? Så ved du sikkert også, hvor svært det kan være at holde styr på tusindvis af billeder fordelt på et hav af ens udseende CD'er og DVD'er.

Etiketter med en tekst og/eller billeder på skiverne er derfor ikke kun nyttige når du skal finde den rigtige CD eller DVD frem, men er også sjovt, fordi blot synet af oplysningerne fremkalder de gode minder.

Den nemmeste og mest praktiske løsning:
Brug selvklæbende etiketter til dine CD'er og DVD'er. Det er op til dig om du vil printe dit eget design og efterfølgende skrive årstal, indhold eller andre kendermærker på i hånden, eller om du printer det hele fra starten -  Det er vigtigste er at få det gjort, at etiketten passer perfekt, klæber sikkert og er optimeret til det respektive lagermedie.

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software. Masser af gratis skabeloner og cliparts.

Kom i gang her
Avery Kundeservice

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt kundeservice