Leder du efter gammel Avery-software?

Læs her, hvad du skal gøre nu

Her hos Avery udgav vi vores første software til etiketdesign helt tilbage i 1990! Siden da har vi løbende fornyet og forbedret de metoder, folk kan benytte til at designe deres etiketter med, og udgivet forskellige softwareløsninger gennem årene.

Eftersom vi løbende arbejder på at forbedre din oplevelse, når du designer dine Avery-produkter, er vi indimellem nødt til at trække gammel software tilbage til fordel for de nyeste udgaver. I de fleste tilfælde kan vi hjælpe dig med at konvertere eventuelle gamle projekter, du har oprettet med den gamle software, så de bliver kompatible med den seneste version af Design & Print Online.

Læs videre, og find ud af, hvad der er sket med den gamle software, og hvad du kan gøre nu:

Tidligere versioner af Avery-software
Udgået software - Avery Design & Print Offline

Avery Design & Print Offline

Hvis du allerede har downloadet vores pc-software (Avery Design & Print Offline), bør du måske overveje at skifte til Online-versionen. Desværre tilbyder vi ikke længere Design & Print Offline, fordi vi efter 2019 ikke kan supportere offline versionen.

Men bare rolig – de design, du har skabt med pc-softwaren, kan stadig åbnes i Avery Design & Print Online, også selv om de er gemt på din computer. Hvis du tidligere har gemt dine projekter på en Avery konto, kan du allerede finde dem online!

Udgået software - Avery DesignPro

Avery DesignPro

Avery udgav vores første version af DesignPro i 2001, først med .zdp-filendelsen, som blev ændret til .zdl i 2005 (.cmdx på Mac-computere).

Denne software fungerer stadig i bedste velgående på mange brugeres computere, men vi bliver tit kontaktet af folk, der har fået ny computer og opdager, at DesignPro ikke kan installeres på den.

I øjeblikket kan vi konvertere de fleste .zdl-filer til vores nye .avery-format, som fungerer sammen med vores nyeste software, Design & Print Online. 

Hvis du har gamle .zdl- eller .cmdx-projekter, du gerne vil fortsætte med at bruge, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mailadressen [email protected]

Udgået software - Avery Wizard

Avery Wizard

I mere end 30 år har Avery samarbejdet med Microsoft® om at gøre det nemmere for dig at skabe perfekte etiketter. Du kan finde alle Avery-produktskabeloner i Microsoft® Word®, eller du kan downloade individuelle blanke skabeloner fra vores websted.

Eftersom alle vores skabeloner allerede findes i Word®, og Design & Print tilbyder en nemmere trin-for-trin-metode til at designe etiketter med, holdt vi op med at tilbyde Avery-guiden til Microsoft® efter MS Office 2013.

Hvis du foretrækker at bruge Word-skabeloner til at lave etiketter med, kan du downloade Word-skabeloner til dine Avery-produkter her. Du kan også åbne Design & Print Online og designe dine etiketter ved at følge de lette trin.

Udgået software - Avery Design & Print-app til tablets

Avery Design & Print-app til tablets

De sidste par år har Avery tilbudt en særlig Design & Print-app til tablets.

Den gode nyhed er, at vores seneste version af Design & Print nu understøtter touchbetjening, så det nu ikke længere er nødvendigt at downloade en særlig app. Derfor supporterer vi ikke længere tabletappen og har fjernet den fra appbutikkerne. 

Hvis du vil fortsætte med at benytte Design & Print på din tablet, skal du bare klikke dig videre til Design & Print fra Averys website eller klikke her på din tablet eller mobiltelefon.

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software. Masser af gratis skabeloner og cliparts.

Kom i gang her
Avery Kundeservice

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt kundeservice