Kvaliteten gør forskellen

Avery Nordics PCL/PCL3 sortimenter til trykkerier er revolutionerende nyt indenfor selvklæbende etiketter

Her får du etiketark i enten A4(PCL) eller SRA3(PCL3) størrelse som hele ark eller med forudstansede etiketter. Du sparer derved både tid og ressourcer på at udstanse etiketterne i produktionsprocessen, ligesom du sparer printer-klik når du bruger PCL3 på grund af arkets størrelse. Samtidig stiller vi design skabeloner til rådighed, som letter forarbejdet i design processen.

Hele sortimentet er optimeret til brug i alle standard digitale trykmaskiner og tørtonere med arkfødning fra Xerox, Canon, Konica Minolta og Ricoh. Derudover er hele PCL3 sortimentet certificerede til HP Indigo med flydende toner-teknologi og arkfødning. Arkene kan desuden trykkes i offset.

PCL sortimentet fås i 200 arks pakker, og PCL3 sortimentet fås i 100 arks pakker – netop tilpasset dit behov.

Avery PCL3 etiketter på SRA3 ark til digitaltryk Kvalitets etiketter til professionelt tryk
Avery Fixed Style

Fast sortiment med forudstansede etiketter på SRA3 ark

Avery Mixed Style

Mix dit produkt udfra vores 27 kvaliter og 172 udstansninger

PCL Freestyle

Skræddersy dine etiketter

Sortimentet gør forskellen
Revolutionerende nyt indenfor selvklæbende etiketter

Avery's etiketter til trykkerier er etiketark der er udviklet til at blive trykt i professionelle trykmaskiner. De er egnet til alle standard digitale trykmaskiner, og flere af kvaliteterne er desuden certificeret til HP Indigo.

Produkterne spænder over kvaliteterne der er ideelle til alle slags flaske- og produktetiketter, prestige etikettering ved eksklusiv emballering, beskyttelses- og advarselsetiketter, skiltning udendørs og indendørs, mærkning af udstyr og inventar, samt til brug i miljøer med f.eks. ekstrem varme, vand, hyppig aftørring, direkte sollys eller på krumme genstande.

Oplev mangfoldigheden og vælg fra en bred vifte af selvklæbende papir og folie ark, med både forudstansede etiketter og hele etiketark.

Med dette sortiment vil du altid kunne finde den rette løsning til dine etiketter!

Vi sælger udfra tre koncepter:

Fixed Style
Fast sortiment med forudstansede etiketter på SRA3 ark - Alle ark er HP Indigo certificerede

Mixed Style
Mix dit produkt udfra vores mange kvaliteter af selvklæbende etiketpapir og folier (SRA3 eller A4), og mere end 170 faste udstansninger

Freestyle
Skræddersyede etiketter - Få lavet præcis den etiket størrelse eller form som du har behov for, og få den produceret på en af vores mange kvaliteter af selvklæbende etiketpapir.

Sortimentets kvaliteter opdeles i 3 kategorier:

High Quality - Papiretiketter i højkvalitet
Papiretiketter med fremragende farvebinding og farveægthed. Etiketterne e findes i et stort udvalg i mange farver, med mat eller glossy overflade, samt både som permanent klæbende og aftagelige etiketter.

X-treme - Ekstremt hårdføre folieetiketter
Ekstremt hårdføre etiketter. Kategorien består af etiketter i elastisk PE-Teslin® og sølv PET materiale, med meget stærk klæbeevne. Disse kvaliteter er modstandsdygtige overfor temperatur-svingninger, vand, varme, UV, olie, smuds og snavs. De er ideelle at anvende i områder med belastning f.eks. af ekstrem varme, vand, aftørring, udendørs eller på krumme genstande, samt til mærkning af IT-udstyr og andet inventar. De hvide PE-Teslin® etiketter tåler også saltvand, og er derfor ideelle til marine og offshore industrien. Etiketternes elasticitet gør dem perfekte til anvendelse på buede eller krumme overflader. Desuden er der i kategorien en Soft acetate Silk kvalitet der er specielt egnet til at sætte på tekstil.

High Performance - Folieetiketter med høj ydeevne
Folieetiketter i formstabilt langtidsholdbart materiale, som er modstandsdygtige overfor temperaturer, vand, smuds, olie og UV. De er den perfekte løsning til skiltning på døre og vinduer, både udendørs og indendørs. De er også et rigtig godt valg til advarselsskiltning. Alle fås med permanent klæbeevne eller som en statisk klæbende etiket, der kan påsættes og fjernes igen og igen uden at efterlade limrester.