PCL support

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp, support eller vejledning til vores PCL sortiment, så kontakt vores kundeservice.

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 8.30 - 15.00.

Ring på +45 70 10 18 00, eller skriv en mail til [email protected]
(vi bestræber os på at besvarer alle forespørgsler inden 24 timer på hverdage).

PCL support og kundeservice

Vejledning

Skabeloner til PCL3 Fixed Style

Opbevaring

Opbevar arkene i den forseglede pose ved stuetemperatur (18-23 ° C) i original emballage. Må ikke udsættes for ekstreme temperatursvingninger og høj luftfugtighed (ideelt 50-55%).

Trykvejledning

Spred altid arkene ud inden trykning for at sikre at arkene ikke klistrer sammen. Pas på ikke at bøje arkene for meget, da det kan få etiketterne til at løsne og løfte sig.
Kassér ark der er blevet bøjet for meget.

Polyester kræver luft mellem arkene for at modvirke statisk elektricitet. For de bedste resultater kan det være nødvendigt, at lægge arkene enkeltvist i arkføderen.

Hvert etiketark må kun køre én gang gennem trykmaskinen.

Vælg den korrekte trykindstilling

Generelt for selvklæbende ark skal du vælge "kraftigt materiale", "meget kraftigt materiale" eller "etiketter" i trykindstillingerne. Vælg den fremføringsbakke (hvis det er muligt), hvor arkene bliver ført så lige som muligt igennem maskinen. For nogle folier kan manuel indføring være gavnligt.
For mere specifikke indstillinger, rådfør dig med trykmaskinens manual.

Produkterne fra Avery Nordic PCL3 serien er velegnet til alle almindelige digitale trykmaskiner med tør-toner og HP Indigo-teknologi. For information om certificeringer eller anbefalinger henvises til det enkelte produkts datablad eller emballagen.

Øvrige retningslinjer

Skær ikke mere end 100 ark ad gangen. Sørg for, at klingen er ren og skarp. Holderen skal desuden være fri for limrester. Desuden bør arkene altid spredes ud efter beskæring hvis der efterfølgende skal trykkes på dem.

PCL udstansninger og skabeloner
Se mulige udstansninger og download skabeloner
PCL forhandlere Danmark
Find forhandlere af PCL og PCL3 produkterne