Butiksskiltning

Gør shopping til en oplevelse

Shoppingmiljøet er altafgørende for et godt salg. Tilbyder du kunderne en behagelig atmosfære? Kan de hurtigt finde det, de har brug for? Bliver deres opmærksomhed henledt til produkttilbud, som kan være interessante for dem? Kunderne vil gerne have tydelig vejledning i et indbydende miljø: Shoppingoplevelsen er en vigtig faktor, der enten er med til at hjælpe butikken eller det modsatte.

Vores produkter til butiksskiltning består af omfattende løsninger, der hjælper dig med at designe dine salgslokaler på en måde, så du kan booste din profit. Uanset om der er tale om attraktive prisdisplays i et modulært design eller robuste rammer, som nemt kan tilpasses behovene i din butik.

Kombiner vigtig information med en behagelig atmosfære.

METO butiksskiltning
METO products - Framing Solutions

Indramningsløsninger

Plastik, aluminium, stor eller lille

METO har altid den rigtige løsning til dine indendørs og udendørs behov.

Disse displays og reklamerammer udmærker sig ved at være brugervenlige og have en enorm visuel effekt og fås i en lang række forskellige farver.

Giv dine kunder tydelig vejledning og gør samtidig din butik endnu mere attraktiv.

METO Creative Display

Kreativt display

Fleksibelt og emotionelt

Design dine plakater og prisetiketter selv, f.eks. ved at bruge skrivesæt og fluorescerende papir fra METO.

Du kan også skabe emotionel merværdi i din butik.  Denne kombination skaber ægte blikfang, der kan forvandle en hvilken som helst butik til et indbydende miljø.

METO products - Fixing Solutions

Fastgøringsløsninger

Diskrete, men meget effektive

Fastgøringsløsninger fra METO spiller en vigtig rolle, når du vil opnå et effektivt og overskueligt design af dine salgsarealer. Der er ikke noget loft, der er for højt, eller nogen fryser, der er for bred. Programmet kan nemt integreres med dit butikslayout og rummer et væld af muligheder for at få et individuelt design af dine salgsarealer. Hver komponent er nem at fastgøre og sikrer, at mærknings- og prismoduler sidder godt fast.

Det enkle design af vores systemer forstyrrer ikke synligheden af eller tilgængeligheden til de udstillede varer. Dine produkter er altid i centrum!

METO Price Displays

Prisdisplays

Prisjusteringer og spontane reklamefremstød på den nemme måde

Det fleksible kassette- og displaysystem tilbyder praktiske løsninger til professionel udstilling af varer inden for detailhandelen, bl.a. skrankesystemer, store prisdisplays og særlige reklamefremstød.