Bolig og dekoration

Kreative produkter

Med Avery's kreative produkter har du friheden til at dekorerer og være kreativ. Lav din egen t-shirt, udsmyk din bolig eller lav flotte gaver. Her finder du bl.a. flotte klistermærker, transferfolie til t-shirts eller glas og flaskeetiketter. Og hele LIVING sortimentet er udviklet til smart organisering i familien med praktiske etiketter til håndskrivning.

Læs mere
Avery etiketter til bolig og dekoration
Avery Etiketter til tøj Sæt navn på
Sæt navn på - permanent eller midlertidigt
Avery Etiketter til dekoration fra LIVING - Kreative produkter til indretning og indpakning
Kreative produkter til indretning og indpakning
Hold styr på børnenes legetøj med LIVING fra Avery
Etiketter med søde motiver, og etiketter til tøj
Avery t-shirt og glastransfer - Slip din indre designer løs
Slip din indre designer løs
Avery Billedeophæng og filtpuder Nemme løsninger til billeder og møbler
Smarte løsninger til billeder og møbler
Avery etiketter til hjemmet

Slip kreativiteten løs

Kun fantasien sætter grænser

Elsker du også at være kreativ og forvandle dine idéer til virkelighed? Eller syntes du at det er hyggeligt med klistermærker på festsangen, invitationerne eller kortet?

Med Avery's kreative produkter finder du produkter til både kreativitet og dekoration. Du finder også produkter til at organisere og lave orden - forskellen fra Avery's andre produkter ligger i at de kun er til håndskrift og er udviklet specielt til hjemmet og til dig der godt kan lide at holde styr på tingene på en pæn og æstetisk  måde.

LIVING er produkter der er udviklet specielt til at skabe orden på den smarte måde. Sortimentet består af en kategori der er udviklet til brug i køkkenet, en kategori der er udviklet til brug i boligen, en kategori der er udviklet til dekoration, og en kategori der er udviklet til brug på børneværelset.

Med T-shirt transfers kan du designe dit eget tøj, blot print og stryg på tøjet, og med glastransfers kan du lave flotte dekorationer til vinduer, lanterner, møbler mv.

Med flaskeetiketterne kan du designe dine egne etiketter til flasker, fx vinflasker til festen eller firmagaven - de kan også bruges til flaskerne med hjemmelavet saftevand, eller til marmelade- og syltetøjsglas.

Flag, hjerter og stjerner er uundværlige på fødselsdagssangen og fødselsdagskortet. De kan også bruges til belønningsskemaer, i kladdehæftet, på kalenderen eller alle andre steder hvor du gerne vil "sætte en stjerne" eller pynte.

Med filtdutter til at sætte under stoleben, under vaser eller andet der kan flyttes rundt beskytter du underlaget mod ridser.

Ophængning af billeder, platter, og andre genstande der ikke har hul til at hænge på søm, skruer o.lign. bliver nemmere med Avery's billedeophæng der klistres fast bag på billedet.

Produkter som du måske også er interesseret i:

Avery Bordkort - Print selv bordkort
Print selv bordkort
Avery flaskeetiketter
Print dine egne unikke flaskeetiketter
Avery flag, hjerter og stjerner Til dekoration på indbydelser, kort, gaver eller sange
Til dekoration på indbydelser, kort, gaver eller sange
Avery etiketter til marmelade og syltetøj
Flotte etiketter til de søde fristelser
Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!