Etiketter til breve og pakker

Lige meget om det er store eller små forsendelsesopgaver du sidder med, finder du i Avery's udvlag af adresse og forsendelses etiketter som kan hjælpe dig. Etiketter med QuickPEEL™gør det hurtigere og nemmere at tage etiketterne af arket når du skal bruge mange etiketter på én gang. Etiketter med BlockOut™ er lavet i et materiale der skjuler gamle etiketter og tekst så du nemt kan genbruge emballge. Og med Avery's gratis skabeloner og software kan du på ingen tid designe og printe dine labels.

Avery adresseetiketter

Kvalitets etiketter til dine brevforsendelser

Avery etiketter til pakker

Etiketter til pakker i alle størrelser

Avery Vejrbestandige etiketter - Stærke og holdbare polyester etiketter til forsendelser

Fragtetiketter der kan tåle vejr og vind

Avery BlockOut etiketter

Dækker fuldstændig underlaget
Fås i flere varianter

Avery Gennemsigtige etiketter bliver næsten usynlige når de sættes på hvide eller farvede overflader

Næsten usynlige når de sættes på
Fås i flere varianter

Avery forsendelsesetiketter i volumepacks

Til dig der sender mange pakker

Avery Thermodirect- og Thermotransfer-etiketter - Til Zebra-, desktop- og industrielle-etiketprintere
etiketter på rulle til post og fragt

Til anvendelse i din Dymo® og Seiko® etiketprinter

Avery forseglingsetiketter

Synlige etiketter med præventiv virkning

Avery Advarselsetiketter til fragt og forsendelse - Sørg for at dine pakker kommer hele frem

Mærk dine pakker

Avery Etiketter til frankering - Professionelle etiketter til din frankeringsmaskine

Professionelle etiketter til din frankeringsmaskine

Avery etiketter til fragt og shipping

Det store udvalg

Vælg den rette etiket til din forsendelse

En etiket er ikke bare en etiket - hos Avery har vi gennem tiden udviklet forskellige funktioner og features til etiketterne der understøtter de behov man kan have i fht. miljø, udseende eller brug af etiketter. Eller det kan være du leder efter etiketter der er optimeret til brug i laser- eller inkjetprinter, etiketter på rulle til din thermodirectprinter, din dymoprinter, at du bruger matrixprinter eller skrivemaskine, eller har brug for etiketter til din frankeringsmaskine.

Du kan have forskellige behov alt efter hvad og hvordan du skal sende - Er det en stor eller lille pakke, skal du sende en enkelt eller mange pakker, skal det sendes med fragtmand eller posten, hvordan skal det frankeres, hvad kan pakken tåle, eller måske endnu vigetigere, hvad kan den ikke tåle. Alle disse forhold skal der tages stilling til, og hos Avery finder du altid den etiket der kan opfylde dine behov.

QuickPEEL™ etiketter er velegnede som adresseetiketter og afsenderetiketter med returadresse på breve, pakker og rør. De er nemme at tage af bagarket, så ved store etiketopgaver, kan du spare helt op til 25% af den tid, du bruger på etiketter uden QuickPEEL™.

BlockOut™ pakkeetiketter er velegnede til pakker og emballager. Da de 100% dækker gammel tekst og etiketter, er de perfekte, når du skal genbruge tidligere anvendt emballage og sende dine pakker med tydelige oplysninger.

De gennemsigtige etiketter bliver næsten usynlige når de sættes på f.eks. kuverter eller mapper.

De vejrbestandige pakkeetiketter er stærke og holdbare polyester etiketter, som kan modstå vind og vejr. Dermed er teksten på etiketten altid læsbar for fragtmanden uanset hvordan vejret arter sig. De er ydermere modstandsdygtige overfor olie, smuds, vand og UV-stråler, og tåler temperaturer fra -20 til +80 grader. De er velegnet til alle emballager inklusiv polythene og Tyvek breve.

Etiketter med QuickDRY™ til inkjetprinter er velegnede som adresseetiketter til breve, pakker og rør i alle størrelser. De har en god klæbeevne på pap og andre papirmaterialer, og QuickDRY™ overfladen gør at blækket tørrer øjeblikkeligt så de er klar til brug direkte fra printeren uden afsmitning af blæk.

De FSC certificerede etiketter sikre at papiret kommer fra ansvarligt skovbrug.

Etiketter i genbrugsmateriale er det grønne alternativ. De er produceret af genbrugspapir, har en vandbaseret og miljøvenlig lim, og er pakket i genbrugskarton.

Du finder også forprintede informationsmærker og advarselsmærker som gør det nemt at mærke din forsendelse som skrøbelig, vise hvilken ende der skal være op ad, om den skal holdes tør eller holdes væk fra direkte sollys

Avery's JamFREE™ garanti sikrer at du ikke behøver bekymre dig om etiketterne sidder fast i printeren og giver printerstop.

Med Avery's gratis program " Avery Design & Print" og skabeloner kan du nemt og på ingen tid designe og printe dine labels.

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software. Masser af gratis skabeloner og cliparts.

Kom i gang her
Avery Kundeservice

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt kundeservice