Lager, inventar og skiltning

Med Avery's sortiment af etiketter til sikkerhed og identifikation kan du mærke inventar for at modvirke tyveri, samt sætte mærknings- og identifikationsetiketter på produkter og på steder der kræver noget ekstra af etiketten. Vi tilbyder en bred vifte af aftagelige eller permanente specialetiketter for tyverisikring, etikettering, forsegling og mærkning.

Avery skilte til print

Print nemt dine egne skilte

Avery antimikrobiel folie

Fjerner 99,9 % af virus og bakterier
Fås i flere varianter

Avery holdbare etiketter i gul, hvid eller sølv

Til både inden- og udendørs
Fås i flere varianter

Avery Polyester etiketter med ultraklæbende lim

Til Laserprinter
Fås i Avery pakker

Avery ekstra resistente GHS etiketter - modstandsdygtige og elastiske etiketter der tåler varme, kulde, aftørring, høj belastning og stræk

Ekstremt modstandsdygtige og elastiske. Ideelle til GHS-mærkning.

Avery inspektionsetiketter

Til kontrolmærkning af tekniske hjælpemidler, udstyr og maskiner

Avery etiketter til inventar og udstyr for nem, informativ og holdbar mærkning lige ved hånden

Nem, informativ og holdbar mærkning lige ved hånden

Avery etiketter til plombering - Efterlader skaktern-mønster hvis de fjernes

Til Laserprinter

Avery manipulationssikre etiketter med NoPeel™

Til Laserprinter

Avery Printbare magneter Print selv magnetiske skilte

Print selv magnetiske skilte

Avery Etiketter til ledninger og kabler Mærk kabler og ledninger for nemmere identifikation

Mærk kabler og ledninger for nemmere identifikation

Avery etiketter til stregkode

Mærk dig dette

Sikker mærkning og skiltning på vanskelige steder

Sikkerhed og identifikation dækker over flere kategorier af etiketter og labels som alle har egenskaber der knytter sig op på at være ekstra holdbare. I kategorien finder du etiketter der kan bruges til at tyverimærke mobile enheder, udstyr, værktøj og andre ejedele, etiketter der tåler ekstreme forhold som fx saltvand, afvaskning, nedfrysning eller høj varme, etiketter til inspektionsmærkning med fortrykte årstal og måneder, etiketter der egner sig til advarselsskiltning, forbudsskiltning, påbudsskiltning og andre former for informationsskiltning på arbejdspladser, maskiner og udstyr hvor medarbejdere og andre brugere skal være agtpågivende eller opmærksomme, etiketter der egner sig til mærkning på emballager der indeholder kemikalier, eller som skal kunne modstå ekstreme forhold.

Avery sikkerhedsetiketter

Avery’s manipulationssikreetiketter er det perfekte valg, hvis du nemt og effektivt vil mærke dit håndværktøj og elektronisk udstyr mv. Du kan nemt selv printe dit unikke mærke på etiketterne, som er lavet i et kraftigt klæbende polyestermateriale med NoPeel™ der gør at de smuldre i små flager ved forsøg på manipulation. Det vil derfor være umiddelbart indlysende for politi, for dig selv, eller ved eventuelt videresalg, hvis nogen har forsøg at pille disse sikre etiketter af.

Avery's plomberingsetiketter er etiketter der efterlader ordet "STOP" hvis de fjernes. Det er en nem og effektiv måde at tyverimærke mobile enheder, IT-udstyr og værktøj samt at plombere vigtige breve, elektriske installationer og maskiner. Da det vil være åbenlyst hvis etiketten fjernes.

Avery's holdbare sølv etiketter til inde- og ude brug er både holdbare og stilfulde, hvilket gør dem velegnede til vedvarende mærkning af IT-udstyr, mobile enheder, inventar, maskiner mv. eller som flot mærkning af brochurer mv. Lavet i rivfast polyester, som modstår langt mere end papiretiketter.

Avery's hvide holdbare etiketter er ideelle til vedvarende holdbar og permanent mærkning både inden- og udendørs. De tilsikrer effektiv og sikker mærkning af f.eks. IT-udstyr og værdifuldt værktøj. Fremstillet i en rivfast polyester, som modstår langt mere end gængse papiretiketter.

Avery's etiketter med TripleBond™ klæber 3 gange bedre end almindelige etiketter. De er fremstillet i et stærkt polyestermateriale, som tåler stort set alle påvirkninger og temperaturer fra -20 °C til +100 °C. De er perfekte på overflader som er varme, kolde eller ru, f.eks. på projektorer, som udvikler meget varme under brug.

Avery's dybfrostetiketter er garanteret frostbestandige og perfekte til at mærke køle- og frostvarer, så varedata mv. kan fremgå tydeligt under nedfrysningen og efter optøningen. De klæber også på overflader med let rimfrost. Laveste påføringstemperatur -20°C, Brugstemperatur -50°C - +70°C. Til print i alle printere. Jam-FREE garanti. Pålidelig klæbeevne.

Skab overblik med ensartede, informativ og holdbar mærkning på inventar og udstyr med Avery's etiketter til inventar og udstyr. De er beregnet til håndskrivning og klæber pålideligt og permanent. Skriv på etiketterne med en permanent marker eller tusch på polyester etiketterne, og på etiketterne i aluminiumsfolie præges teksten med en kuglepen, blyant eller andet med en hård tip. De leveres i holdbar bog, som passer til perfekt i skjortelommen og lommen i arbejdsbukser, så du altid har dem lige ved hånden.

Avery's inspektionsetiketter er den ideelle mærkning af udstyr, som lovpligtigt skal efterses, kontrolleres og inspiceres. Du kan efter eget valg printe dato, måneder, årstal mv. på etiketterne og påklæbe dem udstyret. Så hersker der ingen tvivl om et nødvendigt eftersyn er foretaget. De fås som aftagelige som er solide og klæber godt, men kan fjernes igen uden at efterlade limrester. Med NoPeel™ som smuldrer i små flager ved et hvert forsøg på at fjerne dem. Med VOID-plombering, hvor de deler sig i to ved forsøg på borttagning og der efterlades et ‘skakbræt’ mønster, som viser, at der har siddet en etiket.

Avery’s aftagelige holdbare etiketter er ideelle til midlertidig holdbar mærkning, både indendørs og udendørs. De har de samme egenskaber og holdbarhed som de permanente stærke etiketter, men du kan mærke genstande midlertidigt, da etiketterne kan fjernes uden at efterlade limrester.

Avery's gule holdbare etiketter er ideelle både inden- og udendørs til vedvarende synlig skiltning og mærkning, f.eks. til advarselsskiltning og tydelig mærkning på produktionsudstyr mv. Fremstillet i en rivfast polyester, som modstår langt mere end gængse papiretiketter.

Avery's ekstra resistente GHS etiketter er fremstillet i et elastisk materiale. De har en fremragende klæbeevne og er den absolut ideelle løsning i vådrum, udendørs, på maskiner, i områder med stor belastning, samt til GHS mærkning.

Du designer og printer i nemt med Avery’s gratis software Avery Design & Print.

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software. Masser af gratis skabeloner og cliparts.

Kom i gang her
Avery Kundeservice

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt kundeservice