Det perfekte visitkort

Idéer til hvordan du laver det perfekte visitkort

Smider I flere visitkort ud end der bliver delt ud til kunder og samarbejdspartnere? Det er irriterende, og spild af penge, at skulle kasserer ubrugte visitkort fordi oplysningerne på de gamle er forældede. Mange gange skal man hos trykkerierne bestille et minimum på 100 eller flere visitkort, og når en medarbejder får ny title eller skifter job, eller hvis der er ændringer i telefonnummer, email eller logo er de gamle kort ubrugelige. Med Avery's visitkort kan du selv printe det antal visitkort du skal bruge, du kan printe til flere medarbejdere samtidig, og du skal ikke vente på trykkeriets leveringstid - Det er en både økonomisk og fleksibel løsning.

Print-selv visitkort fra Avery
Avery visitkort

Forskellige visitkort designs

1. Simple visitkort: Hvis du blot har brug for er et visitkort med dine kontaktinformationer, skal du bruge et rent og simpelt design med: Firmalogo, navn, titel, telefonnummer, email og webadresse.

2. Visitkort med billede: Har du et billede på dit visitkort vil det gøre det nemmere for personen der har fået dit kort at huske dig og dine produkter.

3. Visitkort kombineret med marketingbudskab eller information: Når du alligevel udleverer dit visitkort til kunder, samarbejdspartnere m.fl., kan du med fordel bruge dit visitkort til at kommunikerer budskaber som f.eks. vejvisning til din butik, billeder og information om dine produkter og services, kampagne budskaber eller andet.

Avery visitkort med Quick&Clean funktion

Lav dit visitkort med skabelon

En god skabelon der kan tilpasses til dine behov er et godt udgangspunkt når du skal lave dit visitkort. Når du har designet skabelonen bør du gemme den til fremtidigt brug. Når du skal bruge visitkort åbner du bare skabelonen, retter informationerne til og printer det færdige kort. Du kan også sende skabelonen til kollegaer og medarbejdere så de selv kan printe deres visitkort når de har behov for det.

Hvis du arbejder i en større virksomhed bør du undersøge om der allerede findes en officiel visitkort skabelon. Hvis ikke, så er det meget nemt at oprette en. Ivan Misner, grundlægger af BNI (Business Network International) og medforfatter af bogen "It's in the Cards!" der undersøger stil og effekt af visitkort, understreger betydningen af et visikortdesign, der er tilpasset til den respektive industri, virksomhed eller personlig stil.

Avery visitkort der kan printes på begge sider

Visitkort der kan printes på begge sider

Tips & idéer til det perfekte visitkort

Dit navn, virksomheden du arbejder for samt dine kontaktinformationer er printet på forsiden af dit visitkort. Men har du mere på hjertet?

Visitkortene fra Avery der kan printes på begge sider giver dig plads til de vigtigste informationer på forsiden, og ekstra information på bagsiden!

 

Vores produktanbefalinger

Eco Friendly
Quick&Clean™ visitkort, superior mat C32011-25 Indhold: 250 Kort
Rene kanter
200 g/m²
Inkjet, Farvelaser, S/H-laser, Kopimaskine
356,36 kr.
Eco Friendly
Quick&Clean™ visitkort, premium satin C32026-25 Indhold: 250 Kort
Rene kanter
270 g/m²
Farvelaser, S/H-laser, Kopimaskine
498,35 kr.
Eco Friendly
Quick&Clean™ visitkort, premium satin C32016-25 Indhold: 250 Kort
Rene kanter
220 g/m²
Farvelaser, S/H-laser, Kopimaskine
428,75 kr.
Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software. Masser af gratis skabeloner og cliparts.

Kom i gang her
Avery Kundeservice

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt kundeservice