Flaskeetiketter

Print dine egne unikke flaskeetiketter

Med Avery's flaskeetiketter kan du nemt og enkelt lave dine egne unikke etiketter til flasker og glas. Det er en enkel måde at skabe et personligt og unikt look til borddækningen. Brug dine yndlingsbilleder til at sætte på dine flasker med champagne, vin, saft, vand eller olivenolie. Brug etiketterne på vingaven, firmagaven eller til at få orden på dine hylder og skabe - Kun fantasien sætter grænser. Etiketterne designes og printes nemt med vores gratis software Avery Design & Print.

202 x 120 mm
2 etiketter pr. ark
202 x 86 mm
3 etiketter pr. ark
187 x 79 mm
3 etiketter pr. ark
Ø 120 mm
2 etiketter pr. ark
105 x 148 mm
4 etiketter pr. ark
105 x 74 mm
8 etiketter pr. ark
105 x 70 mm
8 etiketter pr. ark
105 x 57 mm
10 etiketter pr. ark
Avery flaskeetiketter

Pynt flasken med en personlig etiket

Kun fantasien sætter grænser

Leder du efter den lille personlige gave til at medbringe til feste? Den lille ting som er helt unik uden at være alt for dyr?

Næste gang du skal til fest tager du blot en flaske god vin med til værten! Det unikke ligger i etiketten som du med Avery's printbare flaskeetiketter nemt og enkelt kan personliggøre! Lad fantasien få frit løb og design en flot etiket med billeder, kloge citater, eller tekst efter anledningen såsom "Tillykke med dagen", "Tak for invitationen" eller "Held og lykke".

Flaskeetiketterne vil også sætte prikken over i'et på den hjemmelavede julesnaps, æblemost eller hindbærsaft.

Etiketterne designes nemt og enkelt med en af de mange online gratis skabeloner som du kan tilpasse med din egen tekst og billleder, og printes på din inkjetprinter der hjemme. Design og print med Avery's gratis software Avery Design & Print.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery Kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!