Forseglingsetiketter

Med VOID sikkerhedstekst

Indholdet i dine dine pakker og dokumentmapper er fortroligt og kun beregnet til modtageren - Og du kan sikre det med Avery forseglingsetiketter og sikkerhedsmærker. Mærkerne er forsynet med det klart genkendelige og internationalt forståelige aftryk "Security Seal". Sikkerhedsteksten "VOID" bliver efterladt på forseglingsoverfladen, når etiketten løftes, og beskytter dermed dine produkter mod uønsket adgang.

Forseglings-mærker 7311 Indhold: 200 Etiketter / 200 Etiketter

Forseglings-mærker 7311

Køb i Avery webshop
38 x 20 mm
200 Etiketter / 200 Etiketter
Fortrykt
Forseglings-mærker 7310 Indhold: 100 Etiketter / 100 Etiketter

Forseglings-mærker 7310

78 x 38 mm
100 Etiketter / 100 Etiketter
Fortrykt
Avery forseglingsetiketter

Forsegling og sikring

Synlige etiketter med præventiv virkning

Beskyt følsomme dokumenter eller værdifulde produkter mod at blive manipuleret og misbrugt under forsendelse og transit. Sikkerhedsforsegling med etiketter/sikkerhedsmærker er et fleksibel alternativ til traditionel forsegling. Det er en billig, hurtig og effektiv løsning.

Sikkerhedsforseglingerne er ikke branchebestemte og kan anvendes til stort set alle brancher og industrier. Forseglingsetiketterne i sig selv yder ikke nogen decideret form for beskyttelse, men de tydeliggør at det de sidder på er forseglet, og det har en præventiv virkning og visuel konsekvens vis etiketten fjernes da VOID teksten vil blive efterladt på den plomberede overflade. Du vil derfor altid kunne se hvis der har været uautoriseret adgang eller brud på forseglingen.

Det specialudviklede klæbemiddel på sikkerhedsforseglingerne klæber sikkert på alle almindelige emballagematerialer og forsendelsesmaterialer. Derudover har etiketterne en perforering efter hver etiket, hvilket giver lettere og hurtigere behandling, og gør dem perfekte f.eks. til større pakkestationer.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!