NYHED: Antimikrobiel beskyttelsesfolie

Fjerner 99,9 % af alle vira, bakterier og mikroorganismer

Hygiejneforanstaltninger skal gennemføres af enhver virksomhed for at beskytte medarbejdere og kunder mod virus og bakterier – ikke kun midlertidigt, men permanent.

I Avery tilbyder vi med den innovative antivirus beskyttelsesfolie og antimikrobielle etiketter den perfekte løsning. Den fjerner 99,9 % af alle vira, bakterier og mikroorganismer. De antimikrobielle etiketter og folie fra Avery beskytter dig selv og andre.

Avery Antimikrobielle etiketter
Vira og bakterier lurer på mange overflader

Bakterier, vira eller sporer kan formere sig uhindret på mange overflader uden regelmæssig desinfektion. Men som restauratør, læge eller erhvervsdrivende skal du beskytte dine gæster, medarbejdere og patienter.

Overflader, der renser sig selv – takket være vores nye, antimikrobielle belægning er det nu en realitet. Folien virker antibakteriel og antiviral og yder kontinuerlig beskyttelse.

*Bemærk: Den antimikrobielle effekt aktiveres med lys og ilt. Det betyder, at effekten „sættes på pause“, når der ikke længere er lys. Så snart den mindste mængde lys rammer etiketten, aktiveres den antimikrobielle effekt igen. Etiketten virker både i kunstigt lys og i naturligt lys.

Vores antimikrobielle produkter

Avery Antimikrobielle etiketter, hvide

Antimikrobielle etiketter, hvide

  • Hvid selvklæbende folie
  • Printbar i laserprinter
  • 113 tilgængelige formater
Avery Antimikrobielle etiketter, gennemsigtige

Antimikrobielle etiketter, gennemsigtige

  • Transparent selvklæbende folie
  • Printbar i laserprinter
  • 113 tilgængelige formater
Avery Anti-virus beskyttelsesfolie kontakt

Anti-virus beskyttelsesfolie

  • Klar selvklæbende beskyttelsesfolie
  • Ideel til døre, afbrydere og overflader
  • Fleksibelt valg af format og mængde

Sådan virker den antimikrobielle folie

Anvendelse af den antimikrobielle folie

Sæt den antimikrobielle selvklæbende folie på ofte berørte glatte overflader. Er ikke egnet til buede eller kantede flader. Inden påsætningen skal overfladen rengøres, så den er fri for støv, snavs og fedt.

*Bemærk: De foreslåede formater på dørgreb og lyskontakter er tilpasset de mest almindelige modeller. Vi anbefaler dog, at du først måler genstanden, der skal beklædes, så du er sikker. Rengør overfladen inden brug. Er ikke egnet til buet eller kantede flader.

Værd at vide:

Antimikrobielle etiketter

Hvordan fungerer den antimikrobielle virkning helt præcist?

Den specielle lakbelægning gør, at folien virker antimikrobiel

På baggrund af fotodynamikprocessen elimineres bakterier og vira permanent med ilt og synligt lys/kunstlys. Fotodynamikken er en fotofysisk proces med energiomdannelse.

Den fotodynamiske Dyphonx-katalysator (= særligt farvestof) aktiveres med synligt lys, og denne energi overføres derefter til ilten i atmosfæren. Derved produceres det antimikrobielle aktive stof Singlet oxygen. Denne ødelægger mikroorganismer såsom bakterier og vira i en efterfølgende kemisk proces ved hjælp af oxidation. Herved fremkaldes ingen resistens.

Teknologiens unikke funktion er patenteret og bekræftet gennem flere undersøgelser og certifikater for sin effektivitet over for bakterier og vira (f.eks. certifikat til Dyphonx®-universalbelægning mod influenza-virus H1N1 og TGEV, en repræsentant af coronavirus-familien).

Download Lock 3 laboratorie test certifikat

Kan etiketten forhindre overførsel af COVID-19-virus?

Dette produkt er endnu ikke eksplicit testet i forbindelse med COVID-19 vira.

Det er blevet testet mod andre medlemmer af samme familie af humane coronavira (ISO 21702 Human Corona Virus NL63) med lignende cellestrukturer og har vist sig at være særdeles effektivt.

En effekt på H1N1-virus er blevet bekræftet af uafhængige laboratorier.

Avery mikrobienelle etiketter

Kan etiketten udskrives?

Etiketterne kan udskrives med alle almindelige laserprintere eller farvelaserprintere.

Udskrivning på hele overfladen af etiketten bør så vidt muligt undgås. Laserprinterens toner vil i så fald tildække etikettens antimikrobielle overflade, hvilket begrænser dens virkning.

Avery antimikrobielle etiketter

Hvordan er folien opbygget?

Foliematerialet er forsynet med en antimikrobiel belægning, hvis virkning løbende aktiveres af lys og ilt.

Folien og dens belægning er ekstremt slidstærke. De er vand- og rivefaste, modstandsdygtige over for olie, rengørings- og desinfektionsmidler og kan modstå temperaturer på minus 20 til plus 80 grader. Dermed er antivirusbeskyttelsesfolien også velegnet til hospitaler, laboratorier, produktion og logistik samt køkken- og toiletrum.