Ofte stillede spørgsmål

Bestilling & betaling Levering & returnering Skabeloner & software Produkter og PrintService Kundekonto & login
1. Avery PrintService 2. Avery etiketshop 3. Etiketter generelt 4. Etiketter til professionel tryk (PCL/PCL3) 5. GHS etiketter 6. Prispistoler 7. Visitkort 8. T-shirt transfers 9. Avery papir Avery generelt

Avery har et sortiment af Quick&Clean visitkort med helt glatte kanter til enten inkjetprinter eller laserprinter som kan printes på begge sider. Disse visitkort er perfekte til hvis du har et ekstra budskab du vil kommunikerer ud, f.eks. et kort der viser hvor din butik ligger, information om produkter eller services, et slogan eller et specielt tilbud. Alle visitkort fra Avery der kan printes på begge sider, f.eks. produkt nr. C32016-10, er mærket i overensstemmelse hermed.

Du kan ikke printe på begge sider af Avery’s mikroperforerede visitkort.

Du kan printe til kant på de visitkort hvor der er 8 kort pr. ark, da der er mellemrum mellem kortene på disse ark, og du kan derfor godt lave print til kant.

På de visitkort hvor der er 10 kort pr. ark støder visitkortene helt op til hinanden, og det er derfor meget svært at opnår et godt resultat med print til kant på disse kort.

Produkter der er udviklet til laserprintere har en speciel belægning der kan tåle de høje temperaturer der udvikles under print i en laserprinter. En inkjetprinter udvikler ikke så høje temperaturer som laserprintere og det resulterer i at blækken ikke absorberes ordentligt, og derfor vil tvære ud.

For at opnå den bedste printkvalitet anbefaler vi derfor at du kun printer vores produkter i de respektive printertyper de er udviklet til. Hvis du er i tvivl om hvilken printer du har anbefaler vi at du bruger de af vores produkter der er udviklet til brug i alle slags printere.