Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg printe Avery laser etiketter på min inkjetprinter?

Ja, i nogle tilfælde kan du. Hvis du kan se et inkjet ikon på forside af emballagen, kan du printe etiketterne på en inkjetprinter, selvom etiketterne er bedst egnet til laserprinter. Hvis der ikke er et inkjet ikon på emballagen, kan du risikere at printet ikke tørrer, og derfor vil tvære ud.

For at opnå den bedste printkvalitet anbefaler vi derfor at du kun printer vores produkter i de respektive printertyper de er udviklet til. Hvis du er i tvivl om hvilken printer du har anbefaler vi at du bruger de af vores produkter der er udviklet til brug i alle slags printere.

TIP: Etiketark og tykt papir skal indføres i printeren via den manuelle ark indføring, og du skal indstille printeren til "Etiketter", "Karton", "Tykt papir" eller ligenden. Papiret vil blive indført langsommere i printeren hvilket giver blækket bedre mulighed for at blive fikseret på papiret.

Kan jeg printe Avery inkjet etiketter på min laserprinter?

Nej. En laserprinter afgiver en hel del varme når den udskriver og inkjet etiketterne er ikke beregnet til at kunne modstå denne varme. Du risikerer at limen smelter og sætter sig fast på tromlen.

Kan de transperante laseretiketter printes på en inkjet printer?

Nej. Vores transperante etiketter er belagt med en polyesterbelægning, og inkjetprintere og laserprintere har forskellige slags belægning, da laserprinteren bliver meget varmere end inkjetprinteren når den printer. Så de transparente laseretiketter kan ikke printes med en inkjetprinter. Avery har et stort udvalg af produkter der er specielt udviklet til print med inkjetprintere.

Kan jeg nøjes med at printe nogle af etiketterne på et ark, og printe de resterende etiketter på et senere tidspunkt?

Avery anbefaler at et ark kun køres igennem printeren én gang. Køres et ark igennem en printer mere end én gang bortfalder vores Jam-Free garanti, og du risikerer at etiketterne sætter sig fast i printeren.

Toneren vil ikke fiksere ordentligt på etiketterne. Hvad skyldes det?

Tjek dine printer indstillinger. Når du printer etiketter skal du altid indstille printeren til dette. Dette gøres typisk under ”Indstillinger” og ”Papirtype”, hvor du kan vælge ”Etiketter”.

Kan jeg anvende kopi etiketter i min laserprinter?

Nej. En laserprinter afgiver en hel del varme når den udskriver og kopietiketterne er ikke beregnet til at kunne modstå denne varme. Du risikerer at limen smelter og sætter sig fast på tromlen.

Kan jeg anvende Avery farvelaser etiketter i en farvekopimaskine?

Nej

Hvilken slags lim er der på laseretiketterne?

På vores hvide laseretiketter bruges en akrylbaseret lim. Denne lim er velegnet til generelt brug på de fleste papirtyper, konvolutter, mapper, ubehandlede og lakerede metaller, polypropylene- og polyethylene lommer. Navneetiketterne til laserprinter bør ikke bruges på læder, ruskind, velour, fløjl, silke, vinyl eller plastik. Navneetiketterne kan bruges på og fjernes fra de fleste andre materialer. Limen på vores transperante laseretiketter er en permanent opløsningsmiddelbaseret lim som også er velegnet til generel brug.