Mærker og pile til markering

Til tydelig markering på dokumenter og skemaer

Markér vigtige steder i dokumenter og på planer med en markeringspil, eller giv din mening til kende uden ord med en glad/sur smiley eller thumbs up/down. Brug mærkerne der hvor du vil gøre opmærksom på noget, og du vil blive bemærket.

Læs mere
Avery mærker og pile til markering

Se her!

Gør modtagerne opmærksomme på det du vil fremhæve

Når du modtager et stort bundt papirer fra banken, advokaten, leverandøren eller andre som sender dokumenter der skal underskrives, hvor du skal være opmærksom på vigtige ændringer, datoer eller steder ville du ønske at afsenderen kendte til markeringspilene fra Avery.

Med de selvklæbende markeringspile kan du nemt og synligt markere og fremhæve vigtige tekstpassager, datoer, milepæle på projektplaner, steder på landkort  eller lignede. På den måde undgår du at de vigtige informationer og steder bliver overset.

Med belønningsklistermærkerne kan du nemt, hurtigt og visuelt tilkendegive om du er for eller imod, om noget er godt eller skidt. Udover at anvende stickerne i forbindelse med fx. undervisning, kan de naturligvis også anvende i hjemmet, på arbejdspladsen og i foreningslivet mv.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!