Orden i skuffer og på hylder

Få orden på alle de små ting og sager

Nogle gange kan det virke som om at tape, knapper, stearinlys, bånd og andre nyttige småting formere sig i skabene gennem årene. Og ofte ender det med at det hele er et stort rod. Resultatet er: intet oversigt over hvad der er og hvor det er henne. Få orden på småtingene og undgå frustrationen over at lede efter ting.

Få orden på hylder og i skuffer
Få orden i skuffer og på hylder

Sæt etiketter på dine opbevaringsbokse

Print dem med dit ynglingsmotiv

Vi har alle hver vores smag i forhold til hvordan småting skal opbevares. Det kan være i alt fra gennemsigtige plastikbokse, metaldåser til papkasser. Uanset hvad din smag er og hvordan du vælger at opbavare dine ting, så er det vigtigt at du kan identificere indholdet med et enkelt blik for at bevare overblikket. En tydelig mærkning med vores printbare etiketter er den perfekte løsning. Det eneste du skal gøre er at finde et design du kan lide og oprette etiketterne med vores online designer - det er nemt og hurtigt. Indsæt derefter etiketarket i printeren og udskriv etiketterne. Så er der kun tilbage at nyde at du har overblik over dine ting og sager.

Orden i skuffer og på hylder - etiketter med mange muligheder

Etiketter med mange muligheder

Idéelle til at printe kreative motiver

Universal etiketterne fra Avery kan bruges i hele huset. Brug dem til at printe mærker til de bokse og bøtter som du bruger til at opbevare vigtige papirer, småting, kontorartikler og lignende. Med få klik kan du med vores online design program hurtigt og nemt opsætte og printe etiketter, hvorefter det du kan sætte dem på boksen.

På den måde bliver det nemt at finde knapperne, klisterbåndet, stearinlysene og alle de andre tin næste gang du har brug for dem.

Anbefalede produkter

Avery krystalklare etiketter - helt klare og gennesigtige etiketter til dine produkter
Stilfuld og næsten usynlig etiket til dine produkter
Avery etiketter til marmelade og syltetøj
Flotte etiketter til de søde fristelser
Avery etiketter Højglans-papir hvid
Til laserprinter
Avery Farvede etiketter Til highlight og synlig mærkning
Til highlight og synlig mærkning