Kundeportræt: Mette Carlsen v/Knud E. Hansen

Mød Mette i hendes arbejde som kok og se hvordan hun benytter etiketter

Kundeportræt: Mette Carlsen v. Knud E. Hansen

Knud E. Hansen er et danskbaseret konsulentfirma, som siden 1937 har leveret design, ingeniør- og projektledelsesydelser til skibsværfter og skibsejere over hele verden. De har designet en lang række fartøjer for bl.a. DFDS, Bakkefrost, Wallenius og Grimaldi.

Knud E. Hansens hovedkontor er beliggende i Helsingør. Her har vi mødt Mette, som er kok i deres kantine. Hendes køkken er meget populært blandt de ansatte, men også blandt de gæster der kommer forbi. Mette har derfor lavet et hæfte med et udvalg af hendes opskrifter.
 

Etiketter til appelsin- og hindbærmarmelade

Hvad bruger du etiketter til i forbindelse med dit arbejde?

Jeg bruger etiketter til flere ting, da meget af det jeg laver, skal være datomærket. Men primært er det lige nu når jeg laver marmelader og lignende.

 

Hvad er det du brænder for ved dit job?

Jeg brænder for at lave ordentlig mad af rigtige og gode råvare - samt at gøre de samme 40 mennesker glade hver dag de går på arbejde.

Jordbærmarmelde etikette

Hvorfor er etiketten vigtig for dig og hvad har du gjort dig af tanker om etiketten?

Etiketter er vigtige for mig fordi jeg skal have dato på og kunne se hvad varen indeholder. Derudover kommer det visuelle, som også er vigtigt i et firma som vores, da vi har mange vigtige og store kunder, som kommer og spiser i kantinen. Udover dette så er det vigtigt at etiketten kan holde til at være på køl, da meget af det jeg laver er noget der skal opbevares koldt.

 

Har du nogle fremtidige idéer?

Det er planen at besøgende kan få et glas marmelade sammen med mit opskrifthæfte med sig hjem, på et tidspunkt. Planen er at det skal være en lille gave, som kan gives. Her giver det bare et helt andet og meget mere professionelt indtryk med en flot etikette.

Forskellen på den rette etikette

Hvad den rette etiket kan gøre

En etiket kan udover at have til formål, at beskrive indhold, hvor kommer det fra og andre relevante informationer også have et visuelt formål. Her ser du forskellen på hvad en etiket kan gøre for en hjemmelavet marmelade. Med et fint design vil du kunne tydeliggøre hvilken  marmelade du har lavet, men det viser også at du har lagt ekstra kærlighed i at lave dette produkt.

Udover det visuelle kan du her se effekten af at vælge det rette materiale. Den hvide etikette er en helt almindelig papiretikette. Den vil  reagere på hvis du f.eks. sætter marmeladen på køl. Vælger du et materiale der er kuldebestandigt, så vil du ikke opleve at det f.eks. falder af, bliver opløst eller teksten udtværes.

Du kan altid kontakte vores kundesupport for råd og vejledning til valg af materiale.

Opskrift: Orange marmelade

Mettes Galley - Homemade & Easy

Vi har fået lov at dele en af Mettes lækre marmelade opskrifter.

Denne opskrift giver 3-4 glas.

Ingredienser:

  • 400 g. sukker
  • 1 Vaniljestang
  • 1/2 kg. appelsiner
  • 1 Citron
  • 2 dl. vand

Fremgangsmåde:

Flæk vaniljestangen på langs. Vask appelsiner og citron. Fjern enderne. Skær dem i mindre tern med skræl. Fjern eventuelle kerner. Tilsæt vanilje, sukker, appelsiner, vand og citron i en gryde og kog det ved medium varme i 20-25 min. Rør jævnligt rundt.

Held overskydende væske fra og lad marmeladen koge videre i ca. 15 min. indtil den bliver tykkere. Blend marmeladen en smule, men ikke til den bliver helt fin.

Steriliser glas i kogende vand og tilsæt marmeladen. Opbevares på køl. Holdbar i ca. 1 måned i køleskab.

God fornøjelse!

Få flere tips og inspiration

Find andre relevante artikler

Mærkning af produkter

Sådan markedsfører du dine produkter

Find her
Avery Marmeladeetiket størrelsesguide

Find en komplet størrelsesguide

Find her
Avery øletiketter

Lav dine egne personlige øl etiketter

Find her