Kundeportræt: Mette Carlsen v/Knud E. Hansen

M√łd Mette i hendes arbejde som kok og se hvordan hun benytter etiketter

Kundeportræt: Mette Carlsen v. Knud E. Hansen

Knud E. Hansen er et danskbaseret konsulentfirma, som siden 1937 har leveret design, ingeni√łr- og projektledelsesydelser til skibsv√¶rfter og skibsejere over hele verden. De har designet en lang r√¶kke fart√łjer for bl.a. DFDS, Bakkefrost, Wallenius og Grimaldi.

Knud E. Hansens hovedkontor er beliggende i Helsing√łr. Her har vi m√łdt Mette, som er kok i deres kantine. Hendes k√łkken er meget popul√¶rt blandt de ansatte, men ogs√• blandt de g√¶ster der kommer forbi. Mette har derfor lavet et h√¶fte med et udvalg af hendes opskrifter.
 

Etiketter til appelsin- og hindbærmarmelade

Hvad bruger du etiketter til i forbindelse med dit arbejde?

Jeg bruger etiketter til flere ting, da meget af det jeg laver, skal være datomærket. Men primært er det lige nu når jeg laver marmelader og lignende.

 

Hvad er det du brænder for ved dit job?

Jeg br√¶nder for at lave ordentlig mad af rigtige og gode r√•vare - samt at g√łre de samme 40 mennesker glade hver dag de g√•r p√• arbejde.

Jordbærmarmelde etikette

Hvorfor er etiketten vigtig for dig og hvad har du gjort dig af tanker om etiketten?

Etiketter er vigtige for mig fordi jeg skal have dato p√• og kunne se hvad varen indeholder. Derudover kommer det visuelle, som ogs√• er vigtigt i et firma som vores, da vi har mange vigtige og store kunder, som kommer og spiser i kantinen. Udover dette s√• er det vigtigt at etiketten kan holde til at v√¶re p√• k√łl, da meget af det jeg laver er noget der skal opbevares koldt.

 

Har du nogle fremtidige idéer?

Det er planen at bes√łgende kan f√• et glas marmelade sammen med mit opskrifth√¶fte med sig hjem, p√• et tidspunkt. Planen er at det skal v√¶re en lille gave, som kan gives. Her giver det bare et helt andet og meget mere professionelt indtryk med en flot etikette.

Forskellen på den rette etikette

Hvad den rette etiket kan g√łre

En etiket kan udover at have til form√•l, at beskrive indhold, hvor kommer det fra og andre relevante informationer ogs√• have et visuelt form√•l. Her ser du forskellen p√• hvad en etiket kan g√łre for en hjemmelavet marmelade. Med et fint design vil du kunne tydeligg√łre hvilken¬† marmelade du har lavet, men det viser ogs√• at du har lagt ekstra k√¶rlighed i at lave dette produkt.

Udover det visuelle kan du her se effekten af at v√¶lge det rette materiale. Den hvide etikette er en helt almindelig papiretikette. Den vil¬† reagere p√• hvis du f.eks. s√¶tter marmeladen p√• k√łl. V√¶lger du et materiale der er kuldebestandigt, s√• vil du ikke opleve at det f.eks. falder af, bliver opl√łst eller teksten udtv√¶res.

Du kan altid kontakte vores kundesupport for råd og vejledning til valg af materiale.

Opskrift: Orange marmelade

Mettes Galley - Homemade & Easy

Vi har fået lov at dele en af Mettes lækre marmelade opskrifter.

Denne opskrift giver 3-4 glas.

Ingredienser:

  • 400 g. sukker
  • 1 Vaniljestang
  • 1/2 kg. appelsiner
  • 1 Citron
  • 2 dl. vand

Fremgangsmåde:

Fl√¶k vaniljestangen p√• langs. Vask appelsiner og citron. Fjern enderne. Sk√¶r dem i mindre tern med skr√¶l. Fjern eventuelle kerner. Tils√¶t vanilje, sukker, appelsiner, vand og citron i en gryde og kog det ved medium varme i 20-25 min. R√łr j√¶vnligt rundt.

Held overskydende væske fra og lad marmeladen koge videre i ca. 15 min. indtil den bliver tykkere. Blend marmeladen en smule, men ikke til den bliver helt fin.

Steriliser glas i kogende vand og tils√¶t marmeladen. Opbevares p√• k√łl. Holdbar i ca. 1 m√•ned i k√łleskab.

God forn√łjelse!

Få flere tips og inspiration

Find andre relevante artikler

Mærkning af produkter

S√•dan markedsf√łrer du dine produkter

Find her
Avery Marmeladeetiket st√łrrelsesguide

Find en komplet st√łrrelsesguide

Find her
Avery √łletiketter

Lav dine egne personlige √łl etiketter

Find her