Inspektionsetiketter

Til kontrolmærkning af tekniske hjælpemidler, udstyr og maskiner

Leder du efter produkter til lager, inventar og skiltning? Se her!
Ø 45 mm
Bestil ned til 1 ark
20 etiketter pr. ark
Ø 40 mm
Bestil ned til 1 ark
24 etiketter pr. ark
Ø 37 mm
Bestil ned til 1 ark
24 etiketter pr. ark
Ø 30 mm
Bestil ned til 1 ark
48 etiketter pr. ark
Ø 25 mm
Bestil ned til 1 ark
70 etiketter pr. ark
Ø 20 mm
Bestil ned til 1 ark
88 etiketter pr. ark
Ø 15 mm
Bestil ned til 1 ark
150 etiketter pr. ark

Avery's inspektionsdatoetiketter til mærkning af udstyr, som f.eks. lovpligtigt skal efterses og kontrolleres. Fås til print hvor du selv kan printe tekst, dato, årstal mv. på etiketterne og påklæbe dem udstyret. Eller som fortrykte med årstal og måneder så de er klar til at sætte på udstyret. Så hersker der ingen tvivl om at eftersynet er gjort.

Avery inspektionsetiketter

Ingen koks i maskinen

Hold styr på eftersyn og vedligeholdelse

Ifølge arbejdsmiljølovgivningen stilles der krav om, at det ved passende eftersyn og vedligeholdelse skal sikres, at tekniske hjælpemidler og maskiner hele tiden under brug holdes i forsvarlig stand og er i overensstemmelse med gældende regler for deres konstruktion, udstyr og sikkerhedsanordninger.

Arbejder du med eftersyn, kontrol eller vedligeholdelse af udstyr som f.eks. hejseredskaber og spil, trykbeholdere, køleanlæg og trykflasker, stiger, stilladser, pallereoler, porte, brandslukkere, gasinstallationer mv. er Avery's inspektionsdatoetiketter er den perfekte løsning til synlig mærkning af, at et lovpligtigt eftersyn, en kontrol eller inspektion har fundet sted.

Etiketterne er runde, og fås som permanent, aftagelig, med NoPeel™ eller med Void plombering. Du kan vælge mellem etiketter med fortrykte årstal og måneder, eller til print med din egen tekst, design, logo mv. På den måde har du en meget enkelt og nem løsning, som du blot skal påklæbe udstyret. Så hersker der ingen tvivl om et nødvendigt eftersyn er foretaget.

Det er en nem, entydig og professionel løsning både for kontrollanten og dem, som arbejder med udstyret. Arkene er emballeret i en smart og handy bog til opbevaring i lommerne på arbejdstøj eller værktøjskassen.

Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software hvor du også finder masser af skabeloner og piktogrammer som du kan bruge på dine etiketter.