Adresseetiketter

Den klassiske Avery adresseetiket

Leder du efter andre etiketter til breve og pakker? Se her!
125 x 35 mm
Bestil ned til 1 ark
10 etiketter pr. ark
105 x 74 mm
Bestil ned til 1 ark
8 etiketter pr. ark
105 x 70 mm
Bestil ned til 1 ark
8 etiketter pr. ark
105 x 57 mm
Bestil ned til 1 ark
10 etiketter pr. ark
105 x 55 mm
Bestil ned til 1 ark
6 etiketter pr. ark
105 x 48 mm
Bestil ned til 1 ark
12 etiketter pr. ark
105 x 42,3 mm
Bestil ned til 1 ark
14 etiketter pr. ark
105 x 37 mm
Bestil ned til 1 ark
16 etiketter pr. ark

Kvalitets etiketter som er velegnede som adresseetiket til breve og brevforsendelser. Fås med forskellige funktioner som fx QuickPeel™ og QuickDry™, samt til enten laser og farvelaserprinter, eller til inkjetprinter. De klæber pålideligt og med JamFREE™ garantien er du sikret mod printerstop og forsinkelser under print. Design og print nemt og GRATIS med Avery Design & Print.

Den klasisske Avery adresseetiket

Adresselabels til alle brevforsendelser

På den nemme måde

Det er både en økonomisk og fleksibel måde at personliggøre kuverter og pakker på når du selv udskriver dine adresselabels. Det kan være at du skal sende invitationer ud til en af livets store begivenheder som bryllup, fødselsdag, dåb eller lignede, eller at du sidder i en virksomhed eller har en webshop der sender breve eller pakker ud til kunder.

Lige meget hvad er det nemt og enkelt at skabe dine egne etiketter med Avery's gratis program som giver dig mulighed for at vælge mellem mange designs og skabeloner hvor du også har mulighed for at vælge skifttype, indsætte dine egne billeder og grafik, samt brevflette fra data i Excel.

Gennem tiden har Avery udviklet adresseetiketter og fragtetiketter der kan dække de behov du har når du skal sende post og andre forsendelser.

QuickPEEL™ etiketter er velegnede som adresseetiketter og afsenderetiketter med returadresse på breve, pakker og rør. De er nemme at tage af bagarket, så ved store etiketopgaver, kan du spare helt op til 25% af den tid, du bruger på etiketter uden QuickPEEL™.

BlockOut™ pakke-etiketter er velegnede til pakker og emballager, da de 100% dækker gammel tekst og etiketter. De er perfekte, når du skal genbruge tidligere anvendt emballage og sende dine pakker med tydelige oplysninger.

Etiketter med QuickDRY™ til inkjetprinter er velegnede som adresseetiket til breve, pakker og rør i alle størrelser. De klæber pålideligt og QuickDRY™ overfladen gør at blækket tørrer øjeblikkeligt så de er klar til brug direkte fra printeren uden afsmitning af blæk.

De FSC certificerede etiketter sikre at papiret kommer fra ansvarligt skovbrug.

Etiketter i genbrugsmateriale er det grønne alternativ. De er produceret af  genbrugspapir, har en vandbaseret og miljøvenlig lim, og er pakket i genbrugskarton.

Avery's JamFREE™ garanti sikrer at du ikke behøver bekymre dig om etiketterne sidder fast i printeren og giver printerstop.