Søg
 


Du er her: Home > Juridisk information > Link aftaleLink aftale


Ved at bruge vore varemærker og/eller logoer og/eller links til Avery Nordics og CCL Industries Inc. websider er du indforstået med følgende: Betingelser for brug
Politik for personlige oplysninger og cookies
Link aftale
Forældreaftale

 

Linkaftale

Du må ikke ændre noget/nogen logo(er) eller bruge logoet/logoerne på nogen måde, der kan få det til at se ud, som om Avery Nordic og CCL Industries Inc. bifalder, støtter eller er tilknyttet dig eller din virksomhed.

Du anerkender gyldigheden af CCL Industries Inc. ejendomsret til alle Avery logoer og varemærker (under ét kaldet "mærkerne") og bestrider ikke en sådan ejendomsret eller gyldigheden af nogen registrering foretaget af CCL Industries Inc. i relation til mærkerne. Hvis du erhverver nogen goodwill eller anseelse i nogen af mærkerne, vil en sådan goodwill eller anseelse automatisk blive overdraget til CCL Industries Inc., når og efterhånden som en sådan goodwill eller anseelse opstår. Du er indforstået med at træffe alle nødvendige foranstaltninger til at sørge for en sådan overdragelse.

Du har ikke tilladelse til at bruge CCL Industries Inc. registerede mærker eller nogen navne, varemærker eller andre materialer på en sådan måde, at det kan give anledning til forveksling med, udvanding eller ødelæggelse af CCL Industries Inc. ry eller image eller nogen af dets produkter.

Du er indforstået med ikke at foretage negative eller nedsættende henvisninger til CCL Industries Inc. eller dets produkter eller på anden måde sammenligne CCL Industries Inc. produkter med andre produkter på en negativ måde.

Du må kun linke til følgende steder på websitet:

Hjemmeside: www.avery.dk eller www.avery.no

Du må ikke placere Avery Nordics websider i en "ramme/iframe" inde på din egen webside uden speciel tilladelse fra Avery Nordic/CCL Industries Inc. Avery Nordic/CCL Industries Inc. forbeholder sig ret til at tilbagekalde dette samtykke til at bruge dets mærker og/eller link til dets webside. Du er indforstået med straks at ophøre med og afstå fra at bruge vore mærker og/eller links til vores website ved modtagelse af vores skriftlige eller elektroniske anmodning herom. Nærværende aftale kan kun ændres skriftligt og ved begge parters underskrift.