Søg
 


Du er her: Home > Juridisk information > ForældreaftaleForældreaftale

Avery Nordic og dettes moderselskab CCL Industries Inc. kræver, at børn under 18 år snakker med deres forældre, før de afgiver nogen oplysninger om sig selv, deres købeprofil eller deres familie.

Desuden opfordrer Avery Nordic og CCL Industries Inc. forældrene til at overvåge deres børns aktiviteter på nettet og børnene til at spørge forældrene om lov, inden de logger på denne webside.

Betingelser for brug
Politik for personlige oplysninger og cookies
Link aftale
Forældreaftale

 

Forældreaftale

Hos Avery Nordic og CCL Industries Inc. har vi stor forståelse for forældrenes bekymring over indsamlingen af deres børns navne, adresser eller lignende oplysninger, og vi støtter forældrenes mulighed for at begrænse indsamlingen af sådanne oplysninger til markedsføringsformål ved at gøre opmærksom på mulighederne for at foretage et fravalg.

Når der skal træffes beslutninger om, hvorvidt vi skal indsamle data fra eller kommunikere med børn online, vil Avery Nordic og CCL Industries Inc. at tage hensyn til alder, viden, bevidsthed og modenhed hos det påtænkte publikum.

Desuden har vi indført strenge sikkerhedsforanstaltninger for at sikre os mod ubemyndiget adgang til, ændring eller udbredelse af data, der er indsamlet online.