Mærkning af værktøj og udstyr

Spar tid og undgå ærgrelse

Der er flere vigtige grunde til at det er en god idé at mærke dit værktøj, inventar og udstyr: Det bliver nemmere at holde styr på tilhørsforhold, lave opgørelser over virksomhedens udstyr og inventar, samt som forebyggelse af tyveri. Vores printbare stærke etiketter er ideelle til alle disse formål. Det er nemt og enkelt og du kan selv tilpasse designet med tekst, serienumre, stregkoder mv. 

Avery etiketter til mærkning af værktøj

Undgå tyveri

Det kan være en dyr fornøjelse at miste sit værktøj. For de fleste håndværkere er værktøjet og andet udstyr arbejdsdagen vigtigste arbejdsredskaber, og det kan have store økonomiske konsekvenser hvis værktøjet mistes eller forbyttet på byggepladsen - Ikke kun fordi det er dyrt at skulle indkøbe nyt værktøj, men også i tabt arbejdstid. Avery har et stort udvalg af holdbare etiketter i forskellige størrelser der kan printes med fx logo og navn og sættes på både værktøj og udstyr.

Vi har samlet alle vores holdbare etiketter i en webshop så du nemt og enkelt kan finde og købe de produkter du har brug for.

Gå til Avery webshop her

Avery etiketter til mærkning af værktøj

Få overblik med tydelig mærkning

Hvis du har meget udstyr i din virksomhed, som fx værktøj, it-udstyr, computere, tablets eller andet udstyr, kan det være svært at holde overblikket over antal enheder, og hvad der er udleveret til hvem. Professionel mærkning af inventar og udstyr gør det let administrativt at håndterer og opdaterer inventarlisterne, og det vil spare dig tid når du skal lave opgørelser over hvad du har på lager, samt hvad der er udleveret eller kasseret.

En tydelig mærkning med tilhørsforhold, på bærbare computere, værktøj og lignende har en anden positiv effekt: I tilfælde af forbytning, fx på en byggeplads, eller efter tyveri, er det klart og tydeligt at aflæse ejerskabet af tingene. Brug fx de permanente NoPeel™ etiketter der ikke kan forsøges fjernet uden at det kan ses.

Avery etiketter med NoPeel til mærkning af inventar og udstyr

Din? Nej det er min!

Nem og tydelig mærkning

Gør mærkningen af dit inventar og ejendele så let som muligt! Vores gratis software tilbyder mange skabeloner hvor det er nemt at oprette etiketter. Du skal blot vælge et design, og indsætte dit firmalogo eller navn og evt. et fortløbende inventar nummer. Programmet tilpasser automatisk layoutet til den etiket, du har valgt, og du printer nemt etiketterne på din egen printer. Herefter skal du blot sætte etiketten på dit udstyr.

De permanent klæbende 'stærke sølv etiketter' og de permanente NoPeel™ etiketter fra Avery er det ideelle valg til professionel mærkning af dit udstyr. De sikre en permanent og pålidelig mærkning af dit udstyr og ejendele, samtidig med at det er en fleksibel og prisvenlig mærknings metode.

Vores produktanbefalinger

Holdbare etiketter, sølv L6011-20 Indhold: 540 Etiketter / 20 Ark

Holdbare etiketter, sølv L6011-20

Køb i Avery webshop
63,5 x 29,6 mm
540 Etiketter / 20 Ark
S/H-laser
Etiketter med NoPeel™ L6146-20 Indhold: 480 Etiketter / 20 Ark

Etiketter med NoPeel™ L6146-20

Køb i Avery webshop
63,5 x 33,9 mm
480 Etiketter / 20 Ark
S/H-laser
Holdbare etiketter, hvide L4776-20 Indhold: 240 Etiketter / 20 Ark

Holdbare etiketter, hvide L4776-20

Køb i Avery webshop
99,1 x 42,3 mm
240 Etiketter / 20 Ark
Laser
Ekstremt modstandsdygtige og elastiske etiketter L7911-10 Indhold: 480 Etiketter / 10 Ark

Ekstremt modstandsdygtige og elastiske etiketter L7911-10

Køb i Avery webshop
45,7 x 21,2 mm
480 Etiketter / 10 Ark
Laser
Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery Kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!