Kundeportræt: Ascend Studio

Vi har mødt en gruppe studerende med en stor iværksætterdrøm

Ascend Studio banner

Tanker om brandet: Ascend Studio

Vi har forsøgt at koge essensen af vores uddannelse og vores iværksætterdrømme ned til et brand Ascend studio. Et bjerg der symboliserer iværksætter rejsen der er stejl og har op og nedture. Og navnet Ascend går hånd i hånd med brandidentiteten Ascend betyder at bestige eller at stige op. Alt i alt har vi forsøgt at lave et brand der formår at udtrykke drømmen om at udrette noget stort om det så er en iværksætter rejse eller noget helt andet. Vi håber at vores brand kan være med til at inspirere unge mennesker til at realisere deres drømme - Fra designer af Ascend.

Find Ascend Studio her              Læs mere om uddannelsen her

Acsend Studio stickers

Hvad har jeres tanker været i forhold til at ville bruge etiketter til projektet?

Ved at bruge etiketter kan vi give kunden lidt ekstra end bare en t-shirt og vise dem at vi ikke bare sælger tøj, men også hvad mærket Ascend Studio står bag. Det giver vores kunder muligheden for at fremvise vores brand på en ny måde og ikke kun vise at de står bag budskabet med tøjet og synes det er fedt, men også aktivt viser det ved at have et klistermærke på deres bærbar eller lignende.

Find konturskårne etiketter herHvorfor kontaktede I Avery Nordic?

Vi valgte at kontakte Avery Nordic da vi så at de laver klistermærker her i Danmark og af den høje kvalitet som vi ønsker.

 

Ascend Studio design

Hvad har jeres fokus været i forhold til designet?

Vi vil gerne holde designet af klistermærkerne meget simple og stilrene da det er en af vores grundværdier. Det skal være synligt for andre og man skal stolt kunne sige at det er Ascend Studio uden at det er for meget.

Find Avery gratis design program

Vejledning af leveringsform og design

Avery har supporteret i forhold til materiale og form på etiketten. Der var et ønske om at etiketten skulle bruges til udlevering sammen med det tøj der blev solgt. Derfor var anbefalingen fra Averys side at etiketten skulle være enkeltudskåret og af folie.  

Som noget nyt tilbyder vi konturskåret etiketter. Dvs. at udstansningen følger designes form. Dette var oplagt til Acsend Studios design, da det er et klart budskab med en simple tekst. Ved at vælge konturskåret i dette tilfælde giver det ekstra kant til fremtoningen af designet. 

Find guide til valg af leveringsform

Andre relevante artikler

Kundeportræt: Lundegaardens BeautyLab

Mød Helle og få hendes tanker omkring branding af produkter

Læs her
Sokkegarn

Mød Merete Tell der står bag webshoppen sokkegarn.dk

Læs her
Flower Memories by Gitte Bjarup

Få Gittes tips til brug af etiketter

Læs her
Etiketter på ark, rulle eller enkeltskåret?
Find guiden her