Bliv klar til julen

Inspiration til julepynt, julegaver og julepost

Julen er en travl men hyggelig tid, og med Avery's alsidige sortiment kan du nemt sætte dit helt personlige præg på både julepynt, julegaver og julepost - uden at det kræver oceaner af tid og udstyr.

Avery etiketter til julepost og julegaver
Avery etiketter til julepost og pakker

Etiketter til alle dine juleforsendelser

Gode råd til at finde den rette etiket til din julepost

At få julekort er noget helt specielt og en skøn juletradition. Den personlige post betyder noget særligt, både på jobbet og i særdeleshed privat, da vi udveksler gode ønsker for det nye år og ser tilbage på det år, som går på hæld. Mange pakker sendes også til nær og fjern til glæde for dem, vi holder af!

I Avery's brede sortiment af etiketter til post og fragt vil du altid finde en etiket, som passer til netop din julepost eller pakke.

Vi har etiketter med QuickPeel der er beregnet til de store forsendelser, og holdbare etiketter der holder til alt slags vejr (også til regn og slud).

De flotte transparente etiketter er ideelle til farvede konvolutter, og etiketterne med BlockOut skjuler 100% gammel tekst og gamle etiketter, så du kan genbruge emballage når du skal sende dine julepakker.

Lav til og fra kort med Avery

Til Dig - Fra Avery

Lav selv gavemærkater

Brug Avery's glossy etiketter til at lave flotte selvklæbende gavemærkater i dit eget design. Eller print på visitkort og lav et hul i hjørnet med en hulmaskine og sæt gavemærkaten fast med et silkebånd der matcher til gavepapiret.

Design mærkaterne i Design og Print Online og print dem med eller uden navne på giver og modtager, eller vær ekstra kreativ og sæt et godt billede af modtageren på mærkaten - så er der med garanti ingen tvivl om hvem gaven er til.

Giv dine gaver X-factor

Med personlige etiketter

Lige meget om du selv laver dine gaver eller har købt dem i butikken, kan du gøre dine gaver ekstra personlige med flotte etiketter der viser at du har kælet om gaven, og det betyder lige så meget (hvis ikke mere) for modtageren, som prisen på gaven.

Og det behøver faktisk ikke tage ret lang tid eller være besværligt at lave etiketter der er personlige! I vores gratis online program Avery Design & Print kan du nemt lave et flot design til julevinen, julesnapsen, julemarmeladen, glasset med konfekt eller andre julelækkerier, fx ved at printe på vores flaskeetiket.

Brug enten en af de mange pre-designede skabeloner eller lav dit eget design med dine egne billeder. For at gøre hver enkelt etiket speciel, skal du blot vælge "Rediger én" fremfor "Redigér alle" - så kan du indsætte modtagerens navn og gøre gaven helt unik. Så bliver det ikke nemmere!

Gå direkte til Avery Design & Print

Vi anbefaler disse produkter

til julepost, gavemærker, personlige gaver og julepynt

Pakkeetiketter med QuickPEEL™ & Ultragrip L7168-100 Indhold: 200 Etiketter / 100 Ark

Pakkeetiketter med QuickPEEL™ & Ultragrip L7168-100

Mål (b x h)199,6 x 143,5 mm
Indhold200 Etiketter / 100 Ark
PrinterFarvelaser, S/H-laser
Quick&Clean™ visitkort, superior mat C32011-25 Indhold: 250 Kort

Quick&Clean™ visitkort, superior mat C32011-25

Kortfinishrene kanter
Gramvægt200 g/m²
PrinterInkjet, Farvelaser, S/H-laser, Kopimaskine
Flaskeetiketter MD4001 Indhold: 20 Etiketter

Flaskeetiketter MD4001

Indhold20 Etiketter
PrinterInkjet
SoftwarekodeMD4001
Julestickers med Merry Christmas 56828 Indhold: 50 Etiketter

Julestickers med Merry Christmas 56828

Indhold50 Etiketter
Limtypepermanent
Farveassorterede farver
Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!