Konturskårne etiketter på rulle
Figurskåret klistermærker i dit design
Avery Etiketter på rulle spoleretninger

Etiketter på rulle - oversigt over spoleretning

Når du bestiller etiketter på rulle kan du vælge om etiketterne skal påsættes manuelt (dvs sættes på med hånden), eller via en etiketteringmaskine / etiketapplikator (maskinpåsætning). Når du vælger maskinpåsætning skal du vælge din foretrukne spoleretning. 

Her kan du få et overblik over de forskellige tilgængelige spoleretninger. Der er to hovedtyper af spoleretninger: indvendig spoling (inward wound) og udvendig spoling (outward wound). Ved indvendig spoling vikles etiketterne omkring kernen således at etiketterne vender ind imod kernen, og ved udvendig spoling vikles etiketterne omkring kernen således at etiketterne vender væk fra kernen. Der ud over er det også vigtigt hvordan etiketterne placeres på rullen. Der skelnes mellem fire forskellige typer: Bund først, top først, venstre først og højre først.

Maskinpåsætning

Når etiketter bliver påsat med en etiketteringsmaskine, skal du være opmærksom på maskinens specifikationer for hvordan spolingen af rullen skal være, samt hvilken retning etiketten lægges på, når du bestiller. Nogle etiketdispensere er designet til at fungere bedst med enten indvendig eller udvendig spoling. Det er afgørende at vælge den korrekte retning for at sikre, at etiketterne fodres korrekt gennem printeren uden at forårsage problemer.

Manuel påsætning

Når du vælger manuel påsætning kan du ikke vælge spoleretning, da det normalt ikke har nogen betydning, og vi vælger derfor den spoleretning der passer bedst for produktionen. Hvis du selv ønsker at bestemme spoling og trykkets retning, skal du derfor vælge Maskinpåsætning og vælge den spoling og retning du ønsker. 

Hurtig levering

Pålidelig levering
inden for 3-5 hverdage

Nemt at bestille

Vælg et produkt, upload et design eller lav det selv

Perfekt printresultat

Professionelt printet på kvalitets materialer

Etiketter på rulle med tryk

Etiketter på rulle med tryk er velegnede til forskellige formål, såsom at blive påført produkter eller emballage, bruges i reklamer eller skabe opmærksomhed med dit logo.

Former og størrelser

Vi tilpasser dine etiketter efter det du vælger under Form og størrelse. Det betyder, at din etiket kan være rund, firkantet, oval, kvadratisk eller "slikkepind" (Lågforsegling). På de runde, firkantede, ovale og kvadratiske former har du, foruden at vælge standard størrelser, også mulighed for at indtaste præcis den størrelse etiket du har brug for (min. 20 mm - max 285 mm).

 

Valg af materiale

Her på vores webshop kan du vælge mellem forskellige materialetyper. Du kan læse mere om de forskellige typer under afsnittet "Materiale detaljer" i bestillingsformularen.

 

Efterbehandling med lak eller laminat

Vi anbefaler, at du får lakeret eller lamineret dine etiketter med tryk. Vi tilbyder både lak og laminat i både mat og blank finish. Hvis dine labels kræver ekstra beskyttelse og slidstyrke, anbefaler vi at vælge laminat.

Farver

Dine etiketter printes i CMYK-farver. På det transparente og sølvfarvede materiale er der også mulighed for print med hvidt blæk, og alle andre farver vil desuden have hvidt underprint på disse materialer. 

 

Fordele ved etiketter på rulle

Effektiv Anvendelse: Etiketter på rulle muliggør en hurtig og effektiv anvendelse, hvilket er særligt værdifuldt i industrier, hvor der er behov for store mængder etiketter.

Kontinuerlig Produktion: Brugen af ruller tillader kontinuerlig produktion uden behov for konstant påfyldning, som det ses med A4-ark, hvilket øger effektiviteten.

Reduceret Spild: Rullerne kan skræddersys efter behov, hvilket ikke kun reducerer spild, men også minimerer materialeomkostningerne.

Automatiseret Applikation: Maskiner kan automatisere påføringen af rulleetiketter, hvilket ikke blot sparer tid, men også øger præcisionen i applikationen, især ved store produktionsmængder.

Fleksibilitet i Størrelser: Rulleetiketter kan tilpasses i forskellige størrelser, hvilket giver en større grad af fleksibilitet både i design og anvendelse, hvilket er særligt værdifuldt for virksomheder med forskellige behov.

Avery Design & Print Software
Avery Design & Print software

Brug gratis skabeloner eller lav dit eget design

  • Brug et af vores labeldesigns eller upload dit eget.
  • Anvend vores gratis skabeloner og tilføj egen tekst, farver og grafik.
  • Mange funktioner som QR- og stregkode generator, ikoner og billeder.

 

Åbn Design & Print

Avery kundeservice
Har du spørgsmål til produkterne?

Vores kompetente kundeservice er der for dig!

Vi har åben for telefonisk henvendelse:
Mandag til fredag: 8:30 - 15:00
Telefon: 70 10 18 00

Du er altid velkommen til at sende en e-mail. Vi bestræber os på at svare på alle e-mails indenfor 24 timer på hverdage.

 E-mail: [email protected]

Chat: Du er også velkommen til at bruge vores chat funktion - Hvis ikke vi er online, besvarer vi din henvendelse via mail på lige fod med andre email henvendelser.

Du kan desuden finde svar på de mest stillede spørgsmål i vores FAQ sektion:

Spørgsmål og svar til Avery PrintService