PCL3 etiketter på SRA3 ark til digitaltryk

Kvalitets etiketter til professionelt tryk

Med PCL3 sortimentet får du etiketark i SRA3-størrelse med forudstansede etiketter. Du sparer derved både tid og ressourcer på at udstanse etiketterne i produktionsprocessen, ligesom du sparer printer-klik på grund af arkets størrelse. Og vi stiller design skabeloner til rådighed for at lette forarbejdet.

Sortimentet er optimeret til brug i alle standard digitale trykmaskiner og tørtonere med arkfødning fra Xerox, Canon, Konica Minolta og Ricoh, samt certificeret til HP Indigo.

Arkene kan trykkes i offset. Sortimentet fås i 100 arks pakker – netop tilpasset dit behov.

Avery PCL3 etiketter på SRA3 ark til digitaltryk Kvalitets etiketter til professionelt tryk
Sortimentet gør forskellen
PCL3 sortimentet er revolutionerende nyt indenfor selvklæbende etiketter

PCL3 sortimentet er etiketark i SRA3-størrelse med forudstandsede etiketter. De er egnet til alle standard digitale trykmaskiner, samt er certificeret til HP Indigo.
PCL3 etiketterne er Ideelle til alle slags flaske- og produktetiketter, prestige etikettering ved eksklusiv emballering, beskyttelses- og advarselsetiketter, skiltning udendørs og indendørs, mærkning af udstyr og inventar, samt til brug i miljøer med f.eks. ekstrem varme, vand, hyppig aftørring, direkte sollys eller på krumme genstande. Oplev mangfoldigheden og vælg fra en bred vifte af selvklæbende papir og folie ark, med både forudstansede etiketter og hele etiketark.

Du finder runde og rektangulære etiketter med hvide, cremefarvede, sølv eller transparente overflader. Matt og glossy bestrøgning giver din trykte etiket et helt specielt flot udtryk. Der er samtidig etiketstørrelser til ethvert behov, den mindste runde etiket er Ø 25 mm, den største er Ø 64 mm. For de rektangulære etiketter er den mindste størrelse 51x25 mm og den største er 75x110 mm.Har du brug for en stor etiket i SRA3 størrelse til et særligt formål, med en speciel udstansning eller vil du have en statisk klæbende etiket, så finder du den også i sortimentet.

Med PCL3 sortimentet vil du altid kunne finde den rette løsning til dine etiketter!

Sortimentet opdeles i 3 hovedkategorier:

High Quality - Papiretiketter i højkvalitet
Special bestrøget papiretiketter med fremragende hvidhed, farvebinding og farveægthed. Etiketterne er uigennem-sigtige, og findes i et stort udvalg med mat og glossy overflade, samt både som permanent klæbende og aftagelige etiketter.
De hvide etiketter er ideelle som produktetiketter på glas, flasker, dåser, pap, karton eller som eksklusiv etikettering af gaveartikler, kosmetik og hudplejeprodukter.
I serien findes også cremefarvede etiketter, som er kondensresistente, og er derfor ideelle til vinflasker o.l. der tages ind og ud af køleskabet.

X-treme - Ekstremt hårdføre folieetiketter
Ekstremt hårdføre etiketter med meget stærk klæbeevne. Etiketterne er modstandsdygtige overfor temperatur-svingninger, vand, varme, UV, olie, smuds og snavs. De er ideelle at anvende i områder med belastning f.eks. af ekstrem varme, vand, aftørring, udendørs eller på krumme genstande, samt til mærkning af IT-udstyr og andet inventar. Kategorien består af etiketter i både elastisk PE-Teslin® og sølv PET materiale.

De hvide PE-Teslin® etiketter tåler også saltvand, og er derfor ideelle til marine og offshore industrien. Etiketternes elasticitet gør dem perfekte til anvendelse på buede eller krumme overflader.

High Performance - Folieetiketter med høj ydeevne
Folieetiketter i formstabilt langtidsholdbart materiale, som er modstandsdygtige overfor temperaturer, vand, smuds, olie og UV. De er den perfekte løsning til skiltning på døre og vinduer, både udendørs og indendørs. De er også et rigtig godt valg til advarselsskiltning. Alle fås med permanent klæbeevne eller som en statisk klæbende etiket, der kan påsættes og fjernes igen og igen uden at efterlade limrester.