X-treme folieetiketter

Kvalitetsetiketter på SRA3-ark til både digital og offset tryk

Ekstremt hårdføre etiketter med meget stærk klæbeevne. Etiketterne er modstandsdygtige overfor temperatur-svingninger, vand, varme, UV, olie, smuds og snavs. De er ideelle at anvende i områder med belastning f.eks. af ekstrem varme, vand, aftørring, udendørs eller på krumme genstande, samt til mærkning af IT-udstyr og andet inventar. Kategorien består af etiketter i både elastisk PE-Teslin® og sølv PET materiale. De hvide PE-Teslin® etiketter tåler også saltvand, og er derfor ideelle til marine og offshore industrien. Etiketternes elasticitet gør dem perfekte til anvendelse på buede eller krumme overflader.

Avery X-treme folieetiketter  Kvalitetsetiketter på SRA3-ark til både digital og offset tryk
Ekstremt hårdføre
Etiketter der kan tåler lidt af hvert

Avery PCL3 X-treme folieetiketter i hvid eller sølv er ekstremt holdbare folieetiketter i på SRA3 ark med meget stærk klæbeevne, der fungerer under selv de barskeste forhold og på buede overflader.

De hvide er lavet i et meget slidstærkt, stræk- og vaskbart materiale, der er modstandsdygtigt overfor temperatursvingninger, vand, varme, UV, olie, smuds og snavs. De er ideelle at anvende i områder med belastning fx fra ekstrem varme, vand, aftørring eller udendørs.
Perfekt til udendørs brug og permanent mærkning af produkter og genstande, fx advarsel og informationsskilte samt GHS mærkning. Etiketterne tåler også saltvand og er derfor ideelle til marine og transport industrien. Minimums påsætningstemperatur er 0°C, og etiketterne er temperatur bestandige fra -40°C til +150°C.

De sølvfarvede etiketter er modstandsdygtige overfor temperatursvingninger, vand varme, UV, olie, smuds og snavs. De er ideelle at anvende i områder med belastning fx fra ekstrem varme, vand, aftørring eller udendørs. Perfekt til permanent mærkning af apparater, IT-udstyr, elektroniske enheder, eller som flot mærkning på produkter eller reklamemateriale. Minimums påsætningstemperatur er +5°C, og etiketterne er temperatur bestandige fra -20°C til +80°C.

Etiketten kan bruges enten i fuld størrelse eller kan udstanses i det format du har behov for.

Avery Nordics PCL3 sortiment er revolutionerende nyt indenfor selvklæbende etiketter.

Vi stiller også gratis design skabeloner til rådighed, som letter forarbejdet.

PCL3 etiketterne er i høj kvalitet og bestrøget med en specielt udviklet belægning, som sikrer en imponerende trykkvalitet med strålende farver og skarpe konturer samt optimal farvebindning.

Hele sortimentet er optimeret til brug i alle standard digitale trykmaskiner og tørtonere med arkfødning fra Xerox, Canon, Konica Minolta og Ricoh. Derudover er sortimentet certificerede til HP Indigo med flydende toner-teknologi og arkfødning. Arkene kan også trykkes i offset.

Fås i 100 arks pakker – netop tilpasset dit behov.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery Kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!