High-Performance folieetiketter

Kvalitetsetiketter på SRA3-ark til både digital og offset tryk

Folieetiketter i formstabilt langtidsholdbart materiale, som er modstandsdygtige overfor temperaturer, vand, smuds, olie og UV. De er den perfekte løsning til skiltning på døre og vinduer, både udendørs og indendørs. De er også et rigtig godt valg til advarselsskiltning. Alle fås med permanent klæbeevne eller som en statisk klæbende etiket, der kan påsættes og fjernes igen og igen uden at efterlade limrester.

Avery High-Performance folieetiketter Kvalitetsetiketter på SRA3-ark til både digital og offset tryk
Høj ydeevne
Til indendørs eller udendørs skiltning

Avery PCL3 High-Performance er hele etiket ark i SRA3 størrelse til store etiketter eller udstansning efter behov. Den fås i fem forskellige varianter med forskellige kvaliteter som alle egner sig til skiltning, som fx informationsskilte, advarselsskilte og identifikation labels.

De har alle fremragende trykkeegenskaber på formstabilt, langtidsholdbart materiale, som er modstandsdygtigt overfor temperaturer og vand, og som ikke kan rives i stykker.

Har du brug for skiltning udendørs? Det er intet problem! PCL3 High-Performance fås til udendørs i hvid, glossy eller mat, samt transparent som er perfekte til skiltning, oplysnings- og identifikationsetiketter samt til udendørs brug.

Og har du brug for midlertidig skiltning til f.eks. reklame, kampagner fås PCL3 High-Performance som aftagelig folie i hvid eller transparent der er statisk klæbende, og dermed kan monteres og fjernes igen og igen uden at efterlade limrester. Denne kvalitet er perfekt til midlertidig skiltning, oplysnings- og identifikationsetiketter på fx butiksvinduer, og i entré- og receptionsområder.

Avery Nordic's PCL3 sortiment er revolutionerende nyt indenfor selvklæbende etiketter. Vi stiller også gratis design skabeloner til rådighed, som letter forarbejdet.

PCL3 etiketterne er i høj kvalitet og bestrøget med en specielt udviklet belægning, som sikrer en imponerende trykkvalitet med strålende farver og skarpe konturer samt optimal farvebinding.

Hele sortimentet er optimeret til brug i alle standard digitale trykmaskiner og tørtonere med arkfødning fra Xerox, Canon, Konica Minolta og Ricoh. Derudover er sortimentet certificerede til HP Indigo med flydende toner-teknologi og arkfødning. Arkene kan også trykkes i offset.

Fås i 100 arks pakker – netop tilpasset dit behov.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery Kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!