METO – Din ekspert i etiketter til detailhandelen

Enestående vareidentifikation og -mærkning

METO har stået i spidsen for nye ideer og innovative løsninger til detailhandelen i over 50 år. Vores ideer tilpasses præcist til behovene i detailsektoren og spiller en rolle i, hvordan markedet former sig. Vi har udviklet utallige løsninger til salgsfremstød, som sidenhen er blevet en integreret del af standardopbygningen inden for detailhandelen.

METO opfandt den første prismærkepistol. PromoSign-priskassetterne og skrivesæt til posters bærer også vores navn. Mange andre patenterede løsninger, som du sikkert også er bekendt med, og som du bruger hver dag, er produkter fra vores virksomhed. Vi bestræber os altid på at gøre vores produkter mere fleksible og nemmere at bruge, så vi kan imødekomme detailhandlernes behov.

METO Hand labeler

Din ekspert i etiketter til detailhandelen

METO udvikler, producerer og sælger en lang række forskellige etiketter og mærkningsløsninger. Vores portefølje omfatter pris- og reklameetiketter, produkter til mærkning i overensstemmelse med FIR (German Food Information Regulation) og HACCP-direktiver, stregkodeetiketter og elektromagnetiske sikkerhedsetiketter. Denne portefølje suppleres med omkostningseffektive løsninger til mærkning af friske fødevarer, fastgøringsløsninger til elektronisk prismærkning og løsninger til salgsfremstød.

METO har i næsten 60 år løbende opfundet løsninger til mærkning og salgsfremstød, der fortsat er med til at definere standardfremgangsmåden inden for detailhandelen. Vi har på den måde gjort det muligt for detailhandlerne at informere kunderne om priser, holdbarhedsdatoer, produktoplysninger, særtilbud og meget andet på en effektiv facon, samtidig med at de på bedre vis kan kommunikere alle de typer oplysninger, der fremmer salget.

Tradition og innovation


METO er en leverandør af produkter i høj kvalitet og en partner for detailhandelen. Vores succes er resultatet af årtiers erfaring og tæt samarbejde med vores kunder. Vi er derfor også i stand til at udvikle innovative og kundespecifikke koncepter og implementere disse med præcision. Vores løsninger er designet til at hjælpe detailhandlere med at imødekomme de konstant skiftende krav i branchen, samtidig med at de er klædt godt på til fremtidens krav.

METO har eksisteret i omkring 100 år. Virksomheden blev stiftet i Køln i 1918 af Adolf Metzger og Oskar Kind. METO har siden 2016 været en del af CCL Industries Inc., som er førende på markedet inden for mærknings- og emballageløsninger til virksomheder og forbrugere. I CCL Group drives METO som en uafhængig virksomhed inden for CCL's Avery-division. METO har hovedkvarter i Hirschhorn am Neckar og beskæftiger omkring 200 medarbejdere.

Avery historien bag brandet

Avery Nordic

Distributionspartner

Avery Nordic er METO's distributionspartner. Fra den 1. december 2018 er METO's distributionspartner Avery, der servicerer markederne i Danmark og Sverige. Avery er en del af den globale CCL Group på samme måde som Meto International GmbH, og du kan derfor betragte Avery som en direkte kontakt til METO. Det er et stærkt partnerskab, der betyder, at produkterne kommer hurtigere på markedet, servicen forbedres, og der skabes en højere grad af kundetilfredshed.

Avery Nordic har hovedkontor i Køge, Danmark, og dækker salg og markedsføring i de nordiske lande af virksomhedens serier af etiketter til ethvert formål. Avery Nordic tilbyder knapt 1000 etiket-produkter i Norden til både erhvervskunder og enkeltpersoner på kontoret og i hjemmet og har været på det nordiske marked i siden 1960'erne.  

Avery er førende inden for softwarestyrede digitale printløsninger. I dag er Avery verdens førende leverandør indenfor softwarestyrede digitale printløsninger for millioner af små virksomheder og forbrugere og står for organisering af materialer på kontorer, skoler og i hjemmet. Avery går forrest, når det handler om innovative teknologier og produktløsninger for printbare medier, og vores brand er det mest anerkendte i branchen.

Avery Nordic's primære område er udstansede etiketter på A4 ark til print i laserprinter, farveprinter og inkjet printer, samt af et stort udvalg af etiketter til håndskrivning. Derudover tilbyder Avery Nordic innovative løsninger indenfor etiketter og kortprodukter, herunder også det gratis software Design & Print med 100vis af skabeloner så man nemt og enkelt, både online, offline og fra tablet apps, kan tilpasse, designe og printe adresseetiketter, visitkort, skilte, navneskilte og meget andet.

CCL (Connecticut Chemical Limited)

METO har siden 2016 været en del af CCL Industries Inc., som er førende på markedet inden for mærknings- og emballageløsninger til virksomheder og forbrugere.

Inden for CCL Group drives METO med en medarbejderstab på omkring 170 som en selvstændig virksomhed inden for Avery-divisionen. Det styrker METO som et traditionelt brand og åbner op for en lang række nye muligheder for vores kunder.

CCL Industries Inc. blev grundlagt i 1951 som Connecticut Chemicals Limited i Toronto, Canada. CCL Industries er i dag førende i verden inden for specialfremstillet emballage og etiketter.

En global pioner inden for specialfremstillet emballage

CCL er verdens største etiketvirksomhed og leverandør af innovative løsninger til verdens markeder for bolig og personlig pleje, førsteklasses føde- og drikkevarer, sundhedssektoren og medicinske specialområder, bilindustrien, elektronik og varige forbrugsgoder. Virksomheden er inddelt i seks rapporteringssegmenter:

 • CCL Label: Weltmarktführer bei innovativen Etikettenlösungen für die kosmetische und pharmazeutische Industrie sowie im Bereich Getränke, Nahrungs- und Genussmittel.
 • CCL Container: Bietet ein umfassendes Sortiment an Aluminium/Aerosolbehältern, die überwiegend in der Kosmetikindustrie und im Nahrungs- und Getränkemittelbereich zum Einsatz kommen.
 • CCL Secure: Produziert das weltweit bestentwickelte Banknoten Substrat (Guardian™), verwendet in 80 Währungsdenominationen in 24 Ländern.
 • Avery: Weltweiter Marktführer im Bereich softwaregestützter PC- und Digitaldrucklösungen bei Etiketten, die täglich von Millionen Kleinunternehmen und Konsumenten genutzt werden, erhältlich in 84 Ländern.
 • Checkpoint: Weltweit tätige Unternehmenseinheit im Bereich Produkt- und Warensicherung als auch in der Warenkennzeichnung für den Einzelhandel: 400 Servicetechniker, 35 Länder, 60.000 Anlagen jährlich.
 • Innovia: Weltweit tätiger Spezialfolienhersteller für die Konsum- und Genussmittelindustrie.
Quality made in Germany

Vores certificeringer

METO-brandet lægger stor vægt på at sikre produkternes høje kvalitet og holdbarhed. For at sikre at vi altid har dette for øje, stræber vi efter mere end høje standarder – vi udsætter også os selv for eksterne organisationers krævende standarder, hvilket kommer til udtryk gennem en række anerkendte certificeringer.

Kvalitet, der er fremstillet i Tyskland! METO lægger stor vægt på holdbare produkter i høj kvalitet. Vi har derfor forpligtet os til høje standarder og gennemgår løbende bedømmelser i henhold til strenge standarder fra tredjeparter. Vi er certificeret i henhold til adskillige anerkendte standarder for produktion og råmaterialer, bl.a.:

 • ISO 9001/14001/50001
 • VO1935-2004 Good Manufacturing Practice (GMP)
 • BRC Global – fødevaresikkerhedscertificering (HACCP)
 • FSC/PEFC – til fremmelse af en bæredygtig træindustri
 • Uden latex, bisfenol, tungmetaller og ozonnedbrydende stoffer

Brancher

METO – Din ekspert i etiketter til detailhandelen