Hyldeoptimering

Holder dine hylder pæne og ryddelige

METOs hyldeoptimeringssystemer tilbyder fremragende løsninger på en bred vifte af udfordringer i forbindelse med butikshylder. Vores sortiment indeholder manuelle og automatiske fremføringssystemer, hyldeinddelere, fastgørelsesprofiler, hyldekanter, hyldestoppere og lignende produkter.

Sammen med METOs brede udvalg af løsninger til butiksindretning vil disse produkter forvandle indkøbsturen til en oplevelse for de handlende. Det er samtidig en effektiv metode til at opfylde målet om at undgå tomme hylder og nedbringe den tid, kunderne bruger på at lede efter det, de gerne vil købe.

Som led i vores strategiske alliance med INSTORE MARKETING tilbyder vi hyldeoptimeringssystemerne "METO Powered by INSTORE". INSTORE MARKETING, som er en del af plastkoncernen ORNAMIN, der har hjemsted i den tyske by Minden, er Tysklands førende leverandør af vareudstillings- og præsentationssystemer til detailbranchen.

INSTORE MARKETING er ansvarlig for produktionen af disse produkter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig to kvalitetssystemer, der er "fremstillet i Tyskland" (hyldeinddelere, fremføringssystemer og tilbehør hertil): Optisell 1 (OS1) og Optisell 2 (OS2).

METO tilbyder hyldepræsentationsløsninger, som sikrer, at der bliver truffet en købsbeslutning lige dér ved hylden.

METO Shelf-Management Communication

 

Avery kundeservice

METO salg & support

Kontakt os hvis du har spørgsmål til METO's produkter, til salg, service eller support.
METO skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Ud over standardløsningerne producerer vi også specialprodukter, der er tilpasset dine specifikke ønsker.