Etiketter til boligen fra LIVING

Kreative og praktiske etiketter til din bolig

Med de kreative etiketter til boligen fra LIVING kan du på en nydelig og dekorativ måde skabe orden i ethvert hjem, på både stort og småt og både inde og ude. Der fås bl.a. aftagelige etiketter til opbevaringsbokse, særligt holdbare etiketter til værkstedet og haven samt whiteboard folie til personlige beskeder. Alle etiketterne er til håndskrift.

Avery Etiketter til boligen fra LIVING - Kreative og praktiske etiketter til din bolig
Brug tid på det der betyder noget
Få orden fra kælder til kvist

Albert Einstein har engang sagt: ”Intet kan eksistere uden orden. Intet kan opstå uden kaos”, og hvis ikke man vidste bedre, ville man godt kunne tro, at han talte om Avery's sortiment af etiketter til boligen.

Med de kreative etiketter kan du på en nydelig og dekorativ måde skabe kreativ orden i ethvert hjem, på både stort og småt, og både inde og ude.

Der fås bl.a. aftagelige etiketter til opbevaringsbokse mv., særligt holdbare etiketter til værkstedet og haven samt flytbar whiteboard folie til personlige beskeder.

Du kan hermed på en gang personliggøre, organisere og dekorere din bolig fra kælder til kvist.

I serien finder du husholdningsetiketter til kasser, magasinholdere og bokse, selvklæbende plastiklommer med indstikskort, selvklæbende whiteboard folie, brevforsegling, holdbare etiketter til udendørsbrug og etiketter til ledninger og kabler.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery Kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!