Fotopapir til inkjetprintere

Stort udvalg af fotopapir og fotokort til print i inkjetprintere

I dag bliver de fleste fotos taget digitalt, og for det meste er det med smartphonen der er med overalt. Når billederne hurtigt skal fremkaldes, printer man dem selv! I Avery's sortiment af fotopapir til inkjetprinter kan du altid finde det rette fotopapir til jobbet, lige meget om det er til print af hverdagsbilleder, billeder til albummet, eller billeder af livets helt store øjeblikke.

Avery Fotopapir til inkjetprinter - Stort udvalg af fotopapir og fotokort til print i inkjetprintere
Flotte fotos
Professionelt fotopapir til alle behov

Hvordan får du det bedste ud af dine pletskud fra din smartphone eller digitalkameraet? Skal de gemmes væk på harddisken, eller skal de deles på væggen eller i fotoalbummet?

Hvad med at bruge billederne til personlige lykønskningskort, til fx jul eller fødselsdag? Eller sætte dem i en ramme som en gave til familien, eller hvad med et foto som et minde til alle gæsterne fra den sidste store fest?

Der er mange lejligheder, hvor et printet foto giver mere glæde end et digitalt. Og det bedste er at du nemt kan printe billederne i professionel kvalitet på din egen inkjetprinter.

Det der er afgørende for at få det bedste ud af dine billeder, er at vælge det rigtige papir. Bruger du almindeligt printerpapir bliver konturerne sløret og billedet bliver kedeligt og flat. Det ungår du med Avery's fotopapir.

Vi har udviklet en speciel belægning til vores inkjetpapir der sikre at dine billeder står knivskarpt med flotte farvegengivelser, knivskarpe konturer og en flot glansfuld effekt. Belægningen gør også at blækket tørre med det samme og ikke bliver tværet ud, så du kan sætte dem i rammen eller i albummet lige efter de er kommet ud af printeren.

I sortimentet af fotopapir til inkjetprinter tilbyder vi tre forskellige kvaliteter(Classic, Superior og Premium), og som fotokort i størrelsen 10x15 cm, samt i A4 og A3 størrelse.

Avery's fotopapir til inkjetprinter er garanteret til brug i inkjetprinter fra f.eks. HP®, Canon®, Lexmark®, Brother®, Epson®.

Avery fotopapir er din garanti for et godt print resultat.

I Avery's gratis software Avery Design & Print finder du masser af skabeloner hvor du kan nemt kan designe og printe på dit Avery fotopapir.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!