Papir til farvelaser printere

Stort udvalg af foto- og printpapir til farvelaserprintere

Din farvelaserprinter er et stykke højteknologisk udstyr. For at opnå optimal ydelse, skal du bruge papir med høj varmebestandighed og en speciel finish. Vi garanterer den bedste udskriftskvalitet, som samtidig beskytter dit udstyr. Find det rigtige papir til opgaven mellem de forskellige kvaliteter: Kraftigt papir med glossy finish til udskrifter i høj kvalitet, og lavere vægt for effektiv print til daglig brug.

Avery Farvelaser papir - Stort udvalg af foto- og printpapir til farvelaserprintere
Kvalitets papir til din laserprinter
Få mest muligt ud af din farvelaserprinter

På mange kontorer står der en farvelaserprinter hvor der bliver printet alt fra kontoudskrifter og mails med få farver til præsentationsmateriale i høj kvalitet og mange farver.

Laserprinteren er et arbejdsredskab, og er uundværelig når du printer meget og ofte. For at passe på din printer er det vigtigt kun at bruge papir og andre printbareprodukter der er optimeret til brug i en laser/farvelaserprinter.

Laserprinteren varmer papiret op når den printer, og bruger du papir der er lavet til inkjetprint vil belægningen der er på inkjet papiret smelte og brænde sig fast på tromlen, der derved bliver ødelagt.

Avery's farvelaser papir er optimeret til at give det bedste printresultat på din laserprinter, lige meget om du printer meget tekst, eller om du skal printe invitationer, præsentationsmateriale og små oplag af foldere hvor der både er tekst og billeder.

Avery's sortiment af fotopapir til farvelaserprinter byder på papir i to forskellige kvaliteter (Superior og Premium) og med forskellig gramvægt så du altid kan finde det rette papir til opgaven.

Garanteret til brug i farvelaser printer fra f.eks. HP®, Brother®, Canon®, Samsung®, Kyocera® , Oki® og Lexmark®.

Avery fotopapir er din garanti for et godt printresultat.

I Avery's gratis software Avery Design & Print finder du masser af skabeloner hvor du kan nemt og GRATIS kan designe og printe på dit Avery fotopapir.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!