Markers til tekstil og CD/DVD

Vælg den rigtige marker til opgaven

Avery's serie af markers er udviklet og produceret til det skandinaviske marked udfra den enkle filosofi, at en marker er en brugsgenstand, der skal opfylde et meget jordnært behov - og det skal den gerne gøre så enkelt og så godt som muligt.

CD er pennen til den hurtige mærkning af CD'ere, DVD'ere og BluRay - pennen, der gør det nemt at holde styr på, hvad dine medier egentligt indeholder.

TX er pennen du bruger når du skal skrive navn i børnenes tøj og andet tekstil - Den udvaskes ikke og kan tåle maskinvask ved 90°C.

Avery Markers til tekstil og CD/DVD - Vælg den rigtige marker til opgaven
Avery Tekstil Marker TXBK Indhold: 10 Markere

Avery Tekstil Marker TXBK

Vis alle online butikker
10 Markere
Sort
Vejrbestandig, Vandafvisende, Hurtigttørrende blæk, Alkohol-baserede blæk, Indeholder ikke tulol, xylen og tungmetaller, Tusch til tøj
Avery CD Marker CDBK Indhold: 10 Markere

Avery CD Marker CDBK

Vis alle online butikker
10 Markere
Sort
Hurtigttørrende blæk, Indeholder ikke tulol, xylen og tungmetaller, Skriv på CD og DVD
Hvis er hvis og hvad er hvad?
Hold styr på tøj og data

Man kan bruge uendelig lang tid på at lede efter billederne fra ferien i Italien blandt alle CD'erne og DVD'erne på hylden eller i skuffen derhjemme - For ikke at tale om at lede efter den glemte regnjakke i skolens "Glemme-kasse" blandt de mange andre glemte sager.

Avery har udviklet permanente tuscher til at lette det således at du nemt kan mærke dine ting, og som holder uden at ødelægge.

CD: CD er pennen til den hurtige mærkning af CD'ere, DVD'ere og BluRay - pennen, der gør det nemt at holde styr på, hvad dine medier egentligt indeholder. Det er den hurtige løsning til at mærke CD'ere, DVD'ere og BluRay skiver så det bliver nemmere at finde feirebillederne, eller de vigtige dokumenter.

TX: TX er pennen, du bruger når du skal skrive navn i børnenes tøj, personalets kitler, i håndklæderne, i gummistøvlerne og meget mere. Den har en speciel ”hård” spids, som gør det skrevne tydeligt, og blækket tåler vask ved 60°. Den er et godt og fleksibelt alternativ til strygemærker, navnestempler og tøjetiketter med navn.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!