Serie af Avery® Markers

Karakteristisk og toneangivende

Avery's serie af markers er udviklet og produceret til det skandinaviske marked udfra den enkle filosofi, at en marker er en brugsgenstand, der skal opfylde et meget jordnært behov - og det skal den gerne gøre så enkelt og så godt som muligt.

Please enjoy!

Se alle Avery Markers
Avery Kollektion af markers - Karakteristisk og toneangivende
Avery Kollektion af markers - Karakteristisk og toneangivende

Den rigtige marker til opgaven

Avery Markers til tekstil og CD/DVD - Vælg den rigtige marker til opgaven

Hold styr på tøj og data

Få det på skrift
Avery markers til hverdag og fest

Avery® Markers er en serie markers fra Avery udviklet og produceret til det skandinaviske marked udfra den enkle filosofi, at en marker er en brugsgenstand, der skal opfylde et meget jordnært behov - og det skal den gerne gøre så enkelt, så godt som muligt.

Der er ingen finurlige, anderledes og svært-udtalelige produktegenskaber - men bare produkter af god kvalitet, produceret i Europa.

Du vil heller ikke finde en overflod af forskellige markers, men et lille sortiment, der er sammensat, så det dækker alle de behov, du måtte have for skrivning eller mærkning - enkelt at overskue og nemt at vælge.

I serien finder du en CD marker til at skrive på CD'ere og DVD'ere, Tektil markeren til at skrive navn i tøj, whiteboard markeren der er uundværelig i mødelokalet, samt sorte og røde permanente markere i 5 størrelser så du har en sprittusch til alle formål, hvad enten det er til de daglige lister, grafiske illustrationer eller skilteskrivning.

Please enjoy!

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software. Masser af gratis skabeloner og cliparts.

Kom i gang her
Avery Kundeservice

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt kundeservice