Navneskilte til professionel brug

fra Avery® BadgePoint®

Navneskilte i høj kvalitet til medarbejdere, der repræsenterer virksomheden i forbindelse med deres daglige arbejde, til ansatte i turist- og servicesektoren eller på messer og udstillinger.

Printbare badgeholdere af højeste kvalitet i flot design med kraftige, patenterede smag®-magneter. Indstik til badgeholdere med patenteret Quick & Clean™-teknologi, der sikrer skarpe kanter og nem tilpasning med navn, stilling, logo osv.

BadgePoint Navneskilte til professionel brug
BadgePoint navneskilte til professionel brug

Professionelle navneskilte er et væsentligt element i enhver moderne virksomhedsidentitet.

Navneskilte er en klassisk måde at give de daglige forretningsmæssige interaktioner et personligt præg på, fordi de gør det muligt at tiltale folk ved navn og er med til at fremme åben kommunikation med gæster, kunder eller patienter.


De er også populære på kurser, til konferencer og under møder, hvor de gør det nemmere at netværke og etablere nye kontakter. Navneskilte til professionel brug er kort sagt velegnede til alle brancher og industrier.


De langtidsholdbare badgepoint®-navneskilte fra Avery giver et professionelt look. badgepoint-serien består af produkter af høj kvalitet, der alle er fremstillet i Tyskland og udstyret med patenterede smag®-magneter og indstik med skarpe kanter. Langtidsholdbare, moderne og nemme at tage på. Disse navneskilte vil gøre det nemt for dine medarbejdere at præsentere din butik, din klinik eller dit hotel på den bedst mulige måde.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!