Ultraklæbende vejrbestandige polyester etiketter

Til Laserprinter

Avery's polyester etiketter med TripleBond™ klæber 3 gange bedre end almindelige etiketter. De er fremstillet i et stærkt polyestermateriale, som tåler stort set alle påvirkninger og temperaturer fra -40 °C til +100 °C. De er perfekte på overflader som er varme, kolde eller ru, f.eks. på projektorer, som udvikler meget varme under brug.

Etiketter med TripleBond™ L6141-20 Indhold: 480 Etiketter / 20 Ark

Etiketter med TripleBond™ L6141-20

Køb i Avery webshop
63,5 x 33,9 mm
480 Etiketter / 20 Ark
Laser
Etiketter med TripleBond™ L6140-20 Indhold: 800 Etiketter / 20 Ark

Etiketter med TripleBond™ L6140-20

Køb i Avery webshop
45,7 x 25,4 mm
800 Etiketter / 20 Ark
Laser
Avery Polyester etiketter med ultraklæbende lim

Stærk, stærkere, stærkest!

En sværvægter indenfor klæbeevne

Avery's etiketter med TripleBond™ klæber 3 gange bedre end almindelige etiketter.

De er ideelle til ekstra permanent mærkning af ejendele og værdigenstande, samt mærkning på overflader som er varme, kolde eller ru, f.eks. projektoren i hjemmebiografen eller projektorerne i firmaets møde- og konferencelokaler.

Den maksimale klæbeevne opnås efter 24 timer.

Etiketterne er modstandsdygtige overfor olie, smuds, vand og UV-stråler og er desuden velegnede til udendørs brug. Tåler temperaturer fra -40 til +100 °C. 

Etiketterne kan printes i alle laserprintere.

Den høje papirkvalitet giver dig flotte og knivskarpe print. Og Avery's JamFREE™ garanti sikrer at du ikke behøver at bekymre dig om etiketterne sidder fast i printeren og giver papirstop.


Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software hvor du også finder masser af skabeloner og piktogrammer som du kan bruge på dine etiketter.