Etiketter med ultraklæbende lim

Etiketter med ultrastærk klæbeevne - klæber 3 gange bedre end almindelige etiketter

Avery's etiketter med TripleBond™ klæber 3 gange bedre end almindelige etiketter. De er fremstillet i et stærkt polyestermateriale, som tåler stort set alle påvirkninger og temperaturer fra -40 °C til +100 °C. De er perfekte på overflader som er varme, kolde eller ru, f.eks. på projektorer, som udvikler meget varme under brug.

Læs mere
Avery Etiketter med ultraklæbende lim

Stærk, stærkere, stærkest!

En sværvægter indenfor klæbeevne

Avery's etiketter med TripleBond™ klæber 3 gange bedre end almindelige etiketter.

De er ideelle til ekstra permanent mærkning af ejendele og værdigenstande, samt mærkning på overflader som er varme, kolde eller ru, f.eks. projektoren i hjemmebiografen eller projektorerne i firmaets møde- og konferencelokaler.

Den maksimale klæbeevne opnås efter 24 timer.

Etiketterne er modstandsdygtige overfor olie, smuds, vand og UV-stråler og er desuden velegnede til udendørs brug. Tåler temperaturer fra -40 til +100 °C. 

Etiketterne kan printes i alle laserprintere.

Den høje papirkvalitet giver dig flotte og knivskarpe print. Og Avery's JamFREE™ garanti sikrer at du ikke behøver at bekymre dig om etiketterne sidder fast i printeren og giver papirstop.


Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software hvor du også finder masser af skabeloner og piktogrammer som du kan bruge på dine etiketter.