Etiketter til universal brug

Med vores serie af etiketter der kan printes i alle slags printere, behøver du kun at købe én slags etiketter til alle de mærknings- og etiketopgaver du har. Og med Avery's gratis skabeloner og software Avery Design & Print kan du på ingen tid designe og printe dine labels.

Er du interesseret i flere produkter til kontoret? Se her!
Avery permanente universeletiketter - Én etiket - utallige formål!

Én etiket - Alle printere!

Avery aftagelige universeletiketter - Én etiket - utallige formål!

Én etiket - Alle printere!

Avery etiketter på A5-ark til universelbrug

Til det mindre behov

Master of the (label)univers!
Universal etiketterne kan bruges i alle slags printere

Der er mange forhold at tage hensyn til når man skal vælge den rigtige etiket til opgaven. Man kan tage udgangspunkt i hvilken slags printer man har til rådighed, og så købe etiketter ud fra om det er en laserprinter, farvelaserprinter, inkjetprinter eller kopimaskine man har. Har man flere forskellige printere, og bruger man løbende etiketter og labels til forskellige formål, er universel etiketter det rette valg. De kan bruges til både laser-, farvelaser- og inkjetprinter, samt i kopimaskine, og de fås i et bredt udvalg af størrelser, som permanent eller aftagelige, og dækker de basale behov man har for brug af etiketter.

Har man kun laserprinter, inkjetprinter, kopimaskine, eller har man behov for etiketter til skrivemaskine, matrixprinter eller frankeringsmaskine fås der etiketter der er optimeret til brug i de forskellige printertyper.

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software. Masser af gratis skabeloner og cliparts.

Kom i gang her
Avery Kundeservice

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt kundeservice