DVD-etiketter og omslag

Lav dine egne etiketter og omslag til dine DVD'ere

DVD-etiketter giver et professionelt udseende og giver dig et hurtigt overblik over data, billeder, musik osv. De er optimeret til modstå den varme og rotation der fremkommer i en DVD-afspiller. Full Face etiketterne dækker helt ind til hullet på DVD-skiven. Match din DVD etiket med et flot designet cover. Passer til både standard og slim cases.  DVD-etiketter og omslag printes nemt og enkelt i inkjetprinter. Design og print nemt og gratis med Avery Design & Print.

Avery etiketter og omslag til DVD

Orden i DVD'erne

Giv DVD'erne et professionelt udseende

Tiden for overhead præsentationer er en saga blot. Med nutidens teknologi er det film, animationer, flotte billeder og lyd som fastholder målgruppens opmærksomhed, og hvorfor så ikke give dem præsentationen med hjem efterfølgende?

Når du skal gemme alle de megabytes har du brug for en DVD, og med Avery’s DVD etiketter til inkjetprinter kan du give dine brændte DVD’er et professionelt udseende.

FullFace etiketterne dækker helt ind til hullet på DVD skiven, og giver dermed mere plads til tekst og billeder.

DVD etiketten er udviklet i et folie materiale der kan modstå den varme og rotation der fremkommer i en DVD afspiller, og de praktiske No Touch™ "vinger" gør det nemt at placerer etiketten centreret på DVD'en.

DVD omslag kan let designes og printes særskilt.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!