Etiketter til plombering

Til Laserprinter

Avery's er etiketter med plomberingsegenskab. Hvis man fjerner etiketterne, efterlades der et ternet mønster, som indikerer, at der har siddet en etiket. Det er en nem og effektiv måde at tyverimærke mobile enheder, IT-udstyr og værktøj samt at plombere vigtige breve etc. da forsøg på manipulation er åbenlys.

210 x 297 mm
1 etiket pr. ark
210 x 148 mm
2 etiketter pr. ark
202 x 120 mm
2 etiketter pr. ark
202 x 86 mm
3 etiketter pr. ark
199,6 x 289,1 mm
1 etiket pr. ark
199,6 x 143,5 mm
2 etiketter pr. ark
200 mm
1 etiket pr. ark
Ø 200 mm
1 etiket pr. ark
Avery etiketter til plombering - Efterlader skaktern-mønster hvis de fjernes

Få syn for sagen

Etiketterne der efterlader et mønster hvis de fjernes

Avery’s plomberingsetiketter der efterlader et ternet mønster hvor de har siddet hvis de fjernes er det perfekte valg, hvis du nemt og effektivt vil tyverimærke dit håndværktøj, mobile enheder eller andre værdigenstande med navn, firma og øvrige kontaktoplysninger, så de let kan identificeres og spores, hvis uheldet skulle være ude, og genstandene stjæles eller på anden vis bliver væk.

Etiketterne er lavet i et polyestermateriale, som efterlader et ternet mønster, når de fjernes og ethvert forsøg på manipulation vil være åbenlyst. Det vil derfor umiddelbart være indlysende for politiet eller for dig selv, ved et eventuelt videresalg, hvis nogen har forsøgt at pille disse sikre etiketter af eller bryde forseglingen.

Udover plomberingsegenskaben er de modstandsdygtige overfor olie, smuds, vand og UV-stråler og tåler temperaturer fra -20 til +80 °C. Det gør dem særdeles velegnede også til brug udendørs på f.eks. værktøj, og de klæber godt på metal, glas, papir og plastik mm.

Etiketternes er velegnet til f.eks. at mærke håndværktøj, mobile enheder, som tablets, iPads og spillekonsoller, samt værdigenstande i hjemmet, som smykkeæsker, malerier, mindre boliginteriør mv. Etiketterne er også ideelle til at plombere vigtige breve, dokumenter og skrivelser, hvor det er vigtigt at kunne se, om skrivelsen er blevet læst af uvedkommende.

Etiketterne kan printes i alle s/h laserprintere. Den maksimale klæbeevne opnås først efter et døgn.

Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software hvor du også finder masser af skabeloner og piktogrammer som du kan bruge på dine etiketter.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery Kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!