Etiketter til frankeringsmaskiner

Professionelle etiketter til din frankeringsmaskine

Med Avery's professionelle frankeringsetiketter er etiketter på ark til alle gængse frankeringsmaskiner med almindelige farveruller, og er velegnede til frankering af kuverter, postrør, pakker og andre forsendelser. Etiketterne har plads til f.eks. afsenderadresse og logo. De hurtigtørrende etiketter sikrer, at frankeringen står klar og tydeligt fra afsendelse til ankomst.

Læs mere
Avery etiketter til frankeringsmaskine

Sæt porto på

portoetiketter til frankering

Med Avery's professionelle frankeringsetiketter er etiketter på ark til alle gængse frankeringsmaskiner med almindelige farveruller, og er velegnede til frankering af kuverter, postrør, pakker og andre forsendelser. Etiketterne har plads til f.eks. afsenderadresse og logo.

Avery har et stort udvalg af portoetiketter der er optimeret til de mest gængse frankeringsmaskiner på markedet som Neopost, Pitney Bowes, Ascom Hasler, Stielow, Frama og Francotyp-Postalia.

Det er hurtigtørrende etiketter der sikrer, at frankeringen står klar og tydeligt fra afsendelse til ankomst.

Etiketterne er lange og har plads til f.eks. afsenderadresse og logo. De har en fremragende klæbeevne på kuverter, postrør, pakker og andre forsendelser, fås med enten 1 eller 2 etiketter pr ark, og leveres i praktisk æske.

Avery Design & Print

Avery Design & Print

Design og print dine etiketter nemt og enkelt med vores gratis software.

Masser af gratis skabeloner og cliparts.
Avery kundeservice

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig!