T-shirt- & glastransfers

Slip din indre designer løs

Leder du efter andre produkter til bolig og dekoration? Se her!
Folie til glas MD3002
Inkjet
MD3002
Folie
T-shirt transfer til mørke tekstiler  MD1003
Inkjet
MD1003
Hvid
T-shirt transfer til lyse tekstiler  MD1001
Inkjet
MD1001
Hvid

Det er både sjovt og nemt at designe og printe dine egne kreative produkter. Og kun din fantasi sætter grænser. Slip din indre designer løs, og design din egen kollektion af T-shirts, pudebetræk eller lav dekorationer til møbler, døre, vinduer og andre glatte overflader. Alle produkter designes og printes nemt med vores gratis software.

Avery t-shirt og glastransfer - Slip din indre designer løs

Lad din kreativitet få frit løb

Til at lave de personlige gaver og dekorationer

Er du på til de personlige gaveideer eller drømmer du om selv at designe til dit hjem? Så bør du helt sikkert prøve vores transferfilm eller folie,  som kan bruges til henholdsvis at pynte t-shirts og andre bomuldstekstiler, eller glas og glatte overflader helt efter dine ønsker og drømme. Hvordan? Det er simpelt: Vælg en af de mange gratis online skabeloner, tilpas efter dit design, udskriv på enten t-shirt transfer eller glastransfer produktet, sæt på og færdigt arbejde. Produkterne er velegnede til alle standard inkjetprintere.

T-shirt transfer:  
Drømmer du om en T-shirt eller en pude med dine egne billeder? Med MyDesign t-shirt transfer kan du nemt og enkelt designe og producere dine egne designprodukter. I vores gratis software Avery Design & Print finder du foruddesignede skabeloner, og kan tilføje dine egne fotos til udskrivning på MyDesign t-shirt transfer filmen. På den måde er det nemt at lave en personlig t-shirt med tryk til fødselsdagsfesten, polterabend eller firmaudflugten. Eller hvad med et forklæde med en sjov tekst til fars dag, og en fin pude med billede af barnebarnet til mormor? Glem alt om at vente på dyre produkter købt i en print butik, print det selv: Opsæt dit design med blot et par klik med Avery's gratis software Avery Design & Print, udskriv på t-shirt transfer og stryg på.

Download vejledning til t-shirt transfer til mørke tekstiler

Download vejledning til t-shirt transfer til lyse tekstiler

Glasfolie:  
Påske, jul eller fødselsdage - med MyDesign glasfolie kan du meget nemt pynte dit hjem til enhver lejlighed. Uanset om det er til vinduer, lanterner eller andet glas, så kan du være sikker på at dine egne designs vil vække opmærksomhed hos dine gæster! Prøv det selv og se hvor nemt det er - vælg et flot design eller baggrund, og tilføj fx også dit ynglings citat - sæt dit ønskede layout op i Avery's gratis software Avery Design & Print, print det på folien og klæb det på glasset.