Søg
 
Med Avery® forsvinder dine breve ikke i mængden!  

Averys BlockOutTM forsendelsesetiketter er fremstillet i et materiale, der både gemmer gammel tekst og holder til hele turen. Det er det miljøvenlige, økonomiske og perfekte valg til alle dine forsendelser, da du kan genbruge emballage og sende dine pakker med tydelig modtageroplysninger. Har du f.eks. en internetbutik, prøv da vores L7168-100. Etiketten er i A5-størrelse og passer derfor godt til de mellemstore pakker. Vi har også vandafvisende forsendelsesetiketter, ’forsigtig/fragile’-mærkede etiketter m.v. Klik og læs mere om de forskellge typer af forsendelsessetiketter.

Get organised
Det er både nemt og hurtigt at finde den rette etiket til din forsendelse med vores etiket guide. Indtast den ønskede størrelse, farve, facon mv. i guiden, som derefter straks finder de etiketter, der bedst matcher.
Need help finding the right label?
Design og print med GRATIS Design & Print Online software. Skabeloner til alle Avery produkter inkluderet, mange clip-arts og færdigdesignede forsendelsesetiketter, lige til at printe og sætte på din pakke.
Choose Your Rewards
Bestil en GRATIS prøvepakke og afprøv vores BlockOutTM forsendelsesetiketter. Pakken indeholder et udsnit af vores forskellige typer, så du kan afprøve og finde lige præcis den, der passer til din pakke.