Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Vær kreativ derhjemme > Undgå at miste vigtig data

Undgå at miste vigtig data

Vidste du at DVD afspillere bliver varmere end CD afspillere? At sætte en etiket på dine DVD skiver er en god ide, da du kan lave flotte designs og sætte dit helt personlige præg på dine data, men bruger du en forkert etiket risikerer du, at dine data går tabt. En undersøgelse viser, at 78% af de personer der anvender CD/DVD etiketter, ikke er klar over denne risiko*.

Avery har DVD etiketter i sortimentet, der giver sikker læsbarhed i DVD afspillere. Det er en etiket C9780-15, som er beregnet til inkjetprint. Den er udstyret med en speciel perforering, der tillader etiketten at udvide sig og trække sig sammen i takt med temperatursvingningerne. Så hvis du anvender Avery DVD etiketter, risikerer du ikke at miste dine data!
Det er tilmed nemt og hurtigt at designe og printe Avery’s CD og DVD etiketter. Du kan enten vælge at downloade vores gratis software DesignPro 5, der er en god løsning hvis du skal lave designs med mange billeder og meget grafik. Du kan også vælge at anvende vores Design&Print online værktøj, hvor du designer og printer dine etiketter direkte fra vores hjemmeside, uden at du behøver at download og installeret noget software. Design&Print online indeholder desuden mange færdige designs til CD og DVD etiketter, som du kan bruge som de er, eller som du kan rette til så de passer til dine CD og DVD skiver.

Se CD og DVD etiketterne her   Design og print med Design & Print Online
     
 
*source: Avery, September 2009

Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.