Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Specielle begivenheder > Party time med Avery

Party time med Avery

Forår og sommer er tidspunktet for de store fester - dem vi planlægger og glæder os til i god tid. Til dig, der også gerne vil gøre lidt ekstra ud af f.eks. invitationer og bordkort, har vi her samlet nogle idéer, som du nemt og hurtigt kan gøre efter ved at downloade de viste designs og mange andre, og rette dem til, så de passer til din fest - de er ganske gratis.

God fornøjelse og god fest.

KONFIRMATION - PIGE

Et sødt og enkelt blomsterdesign i lilla – ikke for yndigt, men stadig piget! Her er designs til invitation på et dobbelt A5 kort MD2001 og bordkort lavet på visitkort C32015 – alt i samme design. Skrifttyperne, der er brugt, hedder Ultimate Ornaments og Juice ITC (punktstørrelse 48), og alle designs er lavet i DesignPro, som du kan downloade gratis her.

Hent designs her (zip fil)
KONFIRMATION - DRENG

Her er cool designs i grøn og blå til invitation på et dobbelt A5 kort MD2001 og bordkort lavet på visitkort C32015 – alt i samme design. Er I ikke til cykeltemaet, så er der andre designs, at vælge imellem. Vi har brugt skrifttyperne GALA og Adobe Garamond Pro og alle designs er lavet i DesignPro, som du kan downloade gratis her.

Hent designs her (zip fil)
BRYLLUP - FUNKY

Bryllup med ”gang i”. Her har vi taget udgangspunkt i en plakat for filmen ”Wedding Crashers” og lavet den om til en bryllupsinvitation på A4 fotopapir, men man kan jo tage udgangspunkt i hvilken som helst film. I samme design, kan du også finde menukort/bordkort lavet på visitkortet C32015 og adresse etiketterne er lavet på J8161. Vi har brugt skrifttyperne Impact og Blue Highway. Invitationen er lavet i Powerpoint af hensyn til fritlægning, menu/bordkort og adresse etiketter er lavet i DesignPro, som du kan downloade gratis her.

Hent designs her (zip fil)
TIP TIL SKRIFTTYPER

Hvis din PC ikke har de skrifttyper, vi har brugt, installeret, vil den automatisk prøve at finde en type, der matcher. Derfor kan designet se "underligt" ud, når du åbner det. Du kan så enten finde en anden skrifttype, som du synes passer, eller du kan købe de anvendte skrifttyper online, f.eks. på www.fontshop.com eller www.myfonts.com. Det er ikke specielt dyrt og meget nemt at købe disse. Vi har ingen forbindelse med hverken fontshop eller myfonts – udover, at det typisk er her, vi selv køber skrifttyper. Der findes selvfølgelig også sider, hvor man gratis kan downloade skrifttyper mv.


Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.