Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Specielle begivenheder > Hold konfirmation, bryllup og barnedåb med Avery!

Hold konfirmation, bryllup og dåb med Avery!

Foråret er for mange en tid, hvor de minderige fester i familien afholdes. Har du selv lyst til at designe din festinvitation, bordkort, menukort, lykønskningskort mv., kan du her hente gode ideer og inspiration til, hvordan du kommer i gang.

Vi giver nemlig i denne artikel vores bud på festlige designs. Du kan nemt og hurtigt downloade og anvende disse designs med vores gratis designprogram Avery Design & Print OnlinePro. Det kan anvendes på både til PC og MAC. Når du anvender vores designs, se da venligst vores tips nedenfor vedrørende udskrivning. Alle designs er gratis og kan downloades i artiklerne herunder sammen med en vejledning til, hvordan du arbejder med designs'ene i online software.

Vi ønsker dig en fantastisk og fornøjelig fest!
BARNEDÅB - PIGE, DRENG OG TVILLINGER!

Gro, Ida, Freja, Svend, Nor? Vi har lavet et design i flotte pangfarver som forslag til pigedåbens invitation og bordkort. Invitationen er designet på et A5-kort (MD2001) som giver god plads til et flot forsidemotiv og dåbens detaljer inden i kortet. Til bordkortene har vi anvendt glossy visitkort (C32028), hvor printresultatet bliver skinnende flot og vil glinse i de levende lys på festbordet. Er det en ’Oscar William Lucas’ som skal døbes, finder du naturligvis også forslag til drengedåbsinvitationen. Vi har også lavet et designs til tvillingdåben, så bliver det ikke lettere. Alle designs er lavet i Avery Design & Print Online, som du kan hente gratis her.

Hent dåbsdesigns og vejledning her (zip fil)
KONFIRMATION - PIGE!

Sødt, enkelt og feminint. Design og print selv teenagepigens konfirmationsindbydelse og sæt dit helt personligt præg på den store dag. Du skal bruge vores dobbelte A5 kort (MD2001), som har en mat finish. Derudover kan du lave matchende adresseetiketter med vores inkjet adresseetiketter (J8165). Til selve festen kan du bruge vores glossy visitkort (C32028), som bordkort. Alle designs er lavet i Avery Design & print Online, som du kan hente gratis her.

Hent designs og vejledning her (zip fil)
KONFIRMATION - DRENG!

Et sjov motiv og nogle friske ’drengefarver’ kan pifte en hver konfirmationsindbydelse op til årets konfirmand. Invitationen er lavet på et dobbelt A5 lykønskningskort (MD2001)og bordkortene på vores visitkort (C32015), som også er velegnet til bordkort. Alle designs er lavet i Avery Design & Print Online, som du kan hente gratis her.

Hent designs og vejledning her (zip fil)
EFTERÅRSBRYLLUP I RETROSTIL!

Invitér til efterårsbryllup i retrostil. Brug de skønne flotte efterårsfarver på din invitation og anvend også stilen på bordkortene mv. Det kan du gøre enkelt og elegant på vores A5 kort dobbelt A5-kort (MD2001), hvor du får kuverter med i købet. Til bryllupsbordet kan bordkortene med fordel laves på vores glossy visitkort C32028. Alle designs er lavet i Avery Design & print Online, som du kan hente gratis her.

Hent designs og vejledning her (zip fil)
ET FESTLIGT BRYLLUP I ROMANTISK STIL!

Er du til det romantiske bryllup i klassisk stil, kan du finde inspiration til din egen invitation m.v. her. Pynt f.eks. din invitation med monogram og flot skråskrift. Vores invitation er designet på dobbelt A5-kort (MD2001). Glæd gæsterne med fine bordkort, her designet på vores glossy visitkort C32028. Korrespondancekortet er også velegenet til til ønskesedlen. Alle designs er lavet i Avery Design & print Online, som du kan hente gratis her.

Hent designs og vejledning her (zip fil)
INDBYENDE MENUKORT!

Hvad skal der nydes under festen? Vores A5-kort kan naturligvis også anvendes som menukort, som du kan printe og lægge ved hver kuvert. Skal der også synges, så print sangen på samme kort.

Hent menukortet her (zip fil)
UUNDVÆRLIG TIL TO-DO-LISTEN!

Averys Marker, 02, med tynd rund spids er uundværlig, når du skal skrive og holde styr på festens to-do liste. Den er også perfekt til at skrive en større bordplan, der kan hænge i festlokalet.

Læs mere om Averys Marker sortiment her, Please Enjoy!
DESIGN TIPS & TRICKS!

Vi anbefaler, at du anvender vores GRAITIS design & print online software. Det kræver ingen download og kan anvendes både til PC og MAC. Se denne vejledning til, hvordan du indlæser et af vores mange designs. Når online softwaren anvendes, ændrer din valgte skrifttype sig måske, når du udskriver din design. Gør den det, skal du lave en lille ændring i dine internetindstillinger for at afhjælpe dette problem. Det kan du nemt gøre ved følge vores vejledning, som ligger på hjemmesiden. .


Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.